Saç Dökülmesine Karşı Bioaktif Önlem BIOMEEN

Alışveriş Alışveriş Saç Dökülmesine Karşı Bioaktif Önlem BIOMEEN

Tarihler: 09 Şubat 2010 Salı ~ 09 Mart 2010 Salı

Firma: BIOMEEN

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2010 ~ Mar 9, 2010
Çevrenize şöyle bir baktığınızda ne kadar çok kişinin saçlarıyla ilgili sorun yaşadığını fark ediyor musunuz? Peki, günümüzde 25 yaş üstü erkekler arasında ciddi bir çoğunluğun saç dökülmesi sorununun olduğunu, çok büyük bir kitlenin de kepekten ve yarattığı görüntüden rahatsızlığını ifade ettiğini biliyor muydunuz?

Saçlarımız günlük hayatın getirdiği dış etkenler ve kalıtımsal nedenlerle sağlığını kaybeder ve güçsüzleşir. Bu durumda saç tellerinin ömrü kısalırken yeni saç oluşumu da daha uzun süre gerektirir. Bu süreç, saç dökülme problemine ve sonrasında kelleşmeye kadar uzanabilir. Sık yaşanan diğer bir durum ise sadece saç derisi sorunu olmakla kalmayıp estetik açıdan da olumsuz karşılanan kepek problemidir. Yapılan araştırmalara göre şampuan kullanıcılarının %56,2’si kepek giderici ürünleri tercih ediyor; bu da aslında kepek sorununun ne kadar yaygın olduğunun en iyi ifadesi.

Dış etkenler ve dönemsel etkiler sonucu ortaya çıkan saç dökülmesi sorununu ve genel anlamda bakıldığında kepeği engellemenin yolu ise çok basit. Günlük kullanıma da uygun olan ve saç dökülmesine karşı özel olarak geliştirilen Biomeen Saç Bakım Serisi ürünleri hem önceden tedbir almanıza hem de yaşadığınız saç dökülmesi sorunundan kurtulmanıza yardımcı olur. İnsan vücuduna uygunluğu dermotolojik olarak test edilmiş ve pH değeriyle cilde uyumlu Biomeen Şampuan‘ın “kepekli saçlar” için hazırlanan çeşidi ise en kısa sürede kepek sorununuzu çözmenizi sağlayacak. Böylelikle, saç sağlığınızı korurken kepekten de kurtulmuş olacaksınız.

Düzenli kullanım = İstenen sonuç…
Biomeen Saç Dökülmelerine Karşı Şampuan’ın 1 aylık düzenli kullanımıyla elde edilen sonuçlarda, kullanıcıların %70’inde saç dökülmesinin durduğu ve %50’sinde saç sayısında artış gözlendiği klinik testlerle kanıtlanmıştır. Bu oranlar, Biomeen Saç Dökülmesine Karşı Serum kullandığında %80 ve %70 olarak tespit edilmiştir.

Ancak araştırma sonuçları gösteriyor ki, şikayetleri nedeniyle saç dökülmesine karşı şampuan kullananların bile sadece %39’u bu tip ürünleri düzenli olarak kullanıyor. Önerilen kullanım şekline uyulmaması ya da saç dökülmelerine karşı özel olarak hazırlanmış ürünlerin düzensiz kullanılması beklenen sonucun alınmasını güçleştiriyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT