Saçın Yeni Proteini Bonnus

Alışveriş Alışveriş Saçın Yeni Proteini Bonnus

Tarihler: 26 Ağustos 2010 Perşembe ~ 26 Eylül 2010 Pazar

Firma: Bonnus

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 26, 2010 ~ Eyl 26, 2010

Doğal keratinden oluşan Bonnus ile, saçlardaki seyreklik birkaç saniyede, gözle görülür bir şekilde ortadan kalkıyor…

Amerika’da yoğun olarak kullanılan Bonnus Saç Dolgunlaştırıcı artık Türkiye’de… İçerdiği, %97 oranındaki saçın doğal proteini keratin lifleriyle benzerlerinden farklılaşan ürün, saçın doğal yapısına zarar vermeden, natürel görünümü koruyor. Toz ya da sprey halindeki Bonnus, 25 saniyede gözle görülür değişimler sağlıyor.

Doğal saç görüntüsüne formüle edilerek hazırlanan Bonnus, sorunlu bölgeye uygulanarak kısa sürede kalıcı çözüm üretiyor. 8 farklı renk seçeneği ile kullanıcılara, kendilerine en uygun tonu bulma ayrıcalığını da tanıyor Bonnus.

Bonnus, yağmur ve rüzgar gibi kötü hava koşullarından etkilenmediği gibi terleme olduğu taktirde de kalıcılığını koruyor. Bonnus lifleri sadece sabun ve şampuanla yapılan duş sonrası saçtan tamamıyla arınıyor. Pratik kullanımı ve anında çözüm yaratan etkisiyle Bonnus www.bonnus.com.tr adresinde.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT