Saçlarınızı Beyaz çay ve Üzüm Çekirdeği ile Ultra Güçlendirin

Alışveriş Alışveriş Saçlarınızı Beyaz çay ve Üzüm Çekirdeği ile Ultra Güçlendirin

Tarihler: 03 Kasım 2008 Pazartesi ~ 10 Kasım 2008 Pazartesi

Firma: Organix

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2008 ~ Kas 10, 2008
SAÇLARINIZI BEYAZ ÇAY ve ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ İLE ULTRA GÜÇLENDİRİN
Saçlarda Güçlü Antioksidan Etki!..

Tüm dünyada trend olan Organix şampuan ve saç bakım ürünleri, ürün yelpazesini genişletiyor. İlklerin markası haline gelen Organix, bir ilkle daha tüketicisinin karşısına çıkıyor.
Saç bakımına düşkün olan bay ve bayanlar!.. Organix’in yeni piyasaya sunduğu üzüm çekirdeği ve beyaz çaylı şampuanı vazgeçilmeziniz olacak.
Günlük yaşamınızda saçlarınızın sönük ve bakımsız olmasını istemiyorsanız, Organix’in White Tea Şampuan, bir numaralı tercihiniz olmalı.
Organix White Tea Şampuan, kalıcı kokusu ve içeriğinde yer alan Asya Beyaz Çayı’nın güçlü antioksidan etkisi ile saçlarınızı kuvvetlendirmeye yardımcı olurken, yeni hücre oluşumunu destekleyecektir.
Günlük saç yıpranmalarına karşı saçın doğal savunma mekanizmasını güçlendiren şampuan, yoğun nemlendirme özelliğine sahip üzüm çekirdeği yağı ile saçlarınıza maksimum güç ve nem kazandıracaktır.
White Tea Şampuan, koruyucu ve saçları güçlendirici etkisi ile saçlarınıza yeniden hayat kazandırırken, özel göz yakmayan formülü ile tüm ailenizin güvenle kullanabileceği şampuan.
Saçınıza bir iyilik yapın ve tercihinizi, sülfat içermeyen ve tüm saç tiplerine uygun Organix White Tea Şampuan’dan yana kullanın…
www.medkokozmetik.com
Tel: 216 425 44 22
Satış Fiyatı: 26 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT