Saçlarınızı Taramaktan Korkmayın

Alışveriş Alışveriş Saçlarınızı Taramaktan Korkmayın

Tarihler: 16 Ağustos 2011 Salı ~ 16 Eylül 2011 Cuma

Firma: Neva

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 16, 2011 ~ Eyl 16, 2011

Taranan saçların daha fazla döküldüğü gerçeğini Nevacare Nutritive Acil Bakım Sıvı Saç Kremi değiştiriyor.

Karışan ve dolanmış saçlarını tararken çok fazla saç telinin dökülmesinden şikayetçi olanlar için Neva Kozmetik özel bir ürün geliştirdi: Nevacare Nutritive Acil Bakım Sıvı Saç Kremi.

Neva’dan Yaz mevsimi için saçlarınıza acil bakım!

Nevacare Nutritive Acil Bakım Sıvı Saç Kremi, provitamin B5 içeren özel formülüyle saçı yumuşatır ve karışmış saçların kolayca açılmasını sağlar. Özellikle banyo, havuz ve denizden çıktıktan sonra birbirine dolaşmış ince telli düz saçları ve taranması işkence olan kıvırcık saçların bile kolayca açılmasını sağlayarak saç tarama işlemini eğlence haline getiriyor.

Zamanınızı dinlenmeye ve eğlenceye ayırdığınız yaz günlerinde, saçlarınızla uğraşmadan onların sağlıklı ve güzel görünmelerini sağlamak artık mümkün. Tek yapmanız gereken, Nevacare Nutritive Acil Bakım Sıvı Saç Kremi’ni çantanızdan ayırmamak!

Nemlendirici ve parlatıcı özelliği ile saç kırılmalarını azaltan Nevacare Nutritive Acil Bakım Sıvı Saç Kremi’ni günün her anı, durulamaya gerek kalmadan, saçlarınıza uygulayabilirsiniz. Saçlarınızın günün her anı nemli, sağlıklı ve güçlü görünümüne inanamayacaksınız.

Ayrıca fön ve düzleştirici öncesinde saçınıza Nevacare Nutritive Acil Bakım Sıvı Saç Kremi uyguladığınızda, saçlarınızı fön ısısından korur ve daha kalıcı bir görünüm sağlar.

Fiyat: 6,50 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT