Saçlarınızı Yazın da Nevacare Nutritive Bakımı ile Koruyun

Alışveriş Alışveriş Saçlarınızı Yazın da Nevacare Nutritive Bakımı ile Koruyun

Tarihler: 12 Mayıs 2011 Perşembe ~ 12 Haziran 2011 Pazar

Firma: Nevacare

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2011 ~ Haz 12, 2011

Türkiye’nin en çok tercih edilen saç kozmetiği markası NEVA KOZMETİK, saçları yazın da korumak için özel bir seri hazırladı. NEVA KOZMETİK’in saçları güçlendirmek için özel olarak geliştirdiği NEVACARE NUTRITIVE bakım ürünleri ile tuzlu su ve güneşle yıpranacak saçlar, yazın da parlak ve dayanıklı olacak.

Bahar mevsimine girdiğimiz şu günlerde güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte, Neva Kozmetik “Saçlarınıza bakım yapmanın tam vaktidir” sloganıyla özel bir bakım paketi öneriyor.

Saçların en çok yıprandığı yaz aylarında saçların daha fazla özen ve bakıma ihtiyaç duyduğunu belirten Neva Kozmetik Araştırma ve Geliştirme Müdürü Filiz Demir, “Saçlar yaz güneşinin, tuzlu suyun veya klorun etkisiyle daha fazla yıpranır, kurur ve sağlıklı parlaklığa dönüş zor bir sürece girebilir. Saç renklerinin açıldığı yaz aylarında röfle ve daha açık renk saç tonları tercih edilmesi, saça daha fazla yıpratıcı kimyasal maddenin uygulanması anlamına geliyor.

Yazın saçların yıpranmasını önlemek için düzenli bakım çok önemli. Laboratuvarımızda özel yıpranma testleriyle geliştirdiğimiz NEVACARE NUTRITIVE ürünleri ile her gün duşta ve fön çektirmeden önce çok basit birkaç uygulamayla hem yıpranan saçlarınızı onarabilir, hem de deniz ve güneşe karşı yıpranmalarını önleyebilirsiniz” diyor.

Her banyodan sonra ve fönden önce kullanılacak birkaç damla NEVACARE NUTRITIVE Repair Glossing Serum, yüksek ısıda şekillendirilen saçlarınız yıpranmaya karşı koruyarak, saçlarınızı ipeksi bir görünüme kavuşturuyor. Fiyatı: 17 TL

NEVACARE NUTRITIVE Repair Saç Bakım Kremi ise, onarıcı özelliği ile saçlarınıza canlılık ve parlaklık kazandırıyor. Kurumaya meyilli saçlarınıza nem kazandırmakla birlikte, saçlarınızı besleyerek, daha hacimli görünmesini sağlıyor.

Nevacare Nutritive Repair Saç Bakım Kremi’ni saçlarınıza uygulayarak yazın yıpratıcı etkisinden korunabilirsiniz. Fiyatı: 20 TL

Saçlarınızı Yenilemeye Renginden Başlayın!
Kış aylarında koyulaşan saç renkleri, baharın uyumlu tonlarıyla yenileniyor. Neva Kozmetik ile bahara hazırlanan saçlar; açık sıcak, bakır ve altın renklerle zenginleşiyor.

Renklerin saçlarla mükemmel uyumunu oluşturan marka NEVACOLOR, kadın trendlerindeki gelişmelerden aldığı ilhamla yarattığı 8.44 Tarçın Bakır ve 10 Platin renkleri ile her ortamda moda yaratacak. NEVACOLOR Premium Krem Saç Boyası, bakır tonlarının yarattığı çekici derinlik ve Platin tonlarındaki renk yoğunluğunun gizemli etkisi ile kadının davetkar ve tutkulu kimliğini ön plana çıkaracak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT