Sadece petza.com.tr`de Bulabileceğiniz Serinletici Ürünler İle Evcil Dostunuz Bu Yaz Sıcaklardan Hiç Etkilenmeyecek!

Alışveriş Alışveriş Sadece petza.com.tr`de Bulabileceğiniz Serinletici Ürünler İle Evcil Dostunuz Bu Yaz Sıcaklardan Hiç Etkilenmeyecek!

Tarihler: 21 Haziran 2011 Salı ~ 21 Temmuz 2011 Perşembe

Firma: Petza

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2011 ~ Tem 21, 2011

Evcil köpeklerin ve kedilerin ihtiyaçlarına yönelik; eğlenceli, kullanışlı, hayatlarını kolaylaştıran, güncel ve ulaşılabilir ürünler sunan Türkiye’nin en geniş kapsamlı köpek ve kedi ürünü alışveriş sitesi www.petza.com.tr’de yaz aylarına özel Serinletici Yatak ve Tasma Koleksiyonunu beğeninize sunuldu

Köpeklerin derisinde ter bezleri olmadığı için, sık nefes alarak vücutlarındaki ısıyı dengelemeye çalışsalar da, sadece belirli bir kısmını düşürebilirler. Aşırı sıcaklarda köpekler, kalıcı organ hasarı ve sıcak çarpma tehlikeleri ile karşı karşıya kalırlar.

“Serinletici Bandana” ve “Serinletici Yatak” sayesinde daha çok oksijen solur ve buharlaşmayı haliyle serinlemeyi çabuklaştırırlar. Köpeğinizi sıcaktan bunaldığı her anda yardımınıza yetişir ve vücut ısısını dengelemeye yardımcı olur. Serinletici Bandana’lar, ortalama 5 gün süre ile serin kalma özelliğine sahiptir.

Nasıl serin tutar?
Aqua Coolkeeper™` suya koyduğunuzda, ürünün içerisindeki özel geliştirilmiş HydroQuartz™ aktifleşip, aktif serinletici jele dönüşür. Bu HydroQuartz™ serinletici jel vücut ıssını absorbe edip, bu ısıyı buharlaşma süreciyle atar. Bu anında ve sürekli bir serinlemenin gerçekleşmesini sağlar. Aqua Coolkeeper™ 5 güne kadar serin kalır!

Yeniden kullanılabilir ve yıkanabilir.

Aqua Coolkeeper™ tekrar tekrar kullanılabilir. Soğuk veya sıcak suda yumuşak bir deterjanla çabucak elde yıkadıktan sonra Aqua Coolkeeper™ yeni gibi olur!

Evcil köpek ve kedilerin sağlıklarını ön planda tutan markanın, dünya modasını takip eden ve kaliteli ürünlerini içeren koleksiyonlarını kredi kartı, banka havalesi ve kapıda ödeme gibi farklı seçenekler ile www.petza.com.tr adresinden satın alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT