Saf İnci Tozu İçeren Tek Marka Ann Yvette, Pearl Moisturizing Cream

Alışveriş Alışveriş Saf İnci Tozu İçeren Tek Marka Ann Yvette, Pearl Moisturizing Cream

Tarihler: 05 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 07 Mayıs 2008 Çarşamba

Firma: Pearl Moisturizing Cream

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2008 ~ May 7, 2008
Saf İnci Tozu İçeren Tek Marka Ann Yvette, “Pearl Moisturizing Cream”
Ann Yvette’in inci tozu serisinde bulunan “Pearl Moisturizing Cream” sağlığına ve cildine özen gösteren kadınlar için üretildi.

Saf inci tozundan üretilen tek nemlendirici olma özelliğini taşıyan bu krem, zengin içeriği ile iki aşamalı olarak cilde etki eder. Yorgun ciltleri gözle görülür şekilde yenilediği gibi, cildin oksijen alımının ve kolojen üretiminin artmasına yardımcı olur. Düzenli kullanımda kırışıklıkların görünümünün azalmasına aynı zamanda hücrelerin yenilenmesine katkıda bulunur.

Yenileyici, canlandırıcı ve onarıcı özelliklere sahip olan Ann Yvette İnci Özlü Nemlendirici, normal ve karma cilt tiplerine uygulanmakta. Saf “İnci Tozu” içeren bu krem yağsız ve dengeleyici formülü ile cildin yaşlanmasını geciktirir, duru ve parlak bir görünüm kazandırır.
ANN YVETTE “Pearl Moisturizing Cream”e 0216 629 02 00 nolu telefondan ulaşabilir, www.annyvette.com.tr ‘den ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT