Sağlık Deposu Alpro Soya Sütü Artık Türkiye’de!..

Alışveriş Alışveriş Sağlık Deposu Alpro Soya Sütü Artık Türkiye’de!..

Tarihler: 25 Şubat 2008 Pazartesi ~ 29 Şubat 2008 Cuma

Firma: Alpro soya sütü

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2008 ~ Şub 29, 2008
Sağlık deposu Alpro soya sütü artık Türkiye’de!..
Mucizevi bitki soya, içerdiği yüksek kaliteli protein ile çocuklar ve yetişkinler için sağlık dağıtıyor. Hayvansal gıdalara oranla daha az yağ içerdiğinden kalbi koruyor, kolesterol düşüşünde önemli bir rol oynuyor. Soya sütü, yüzde sıfır kolesterol, yüzde yüz bitkisel olarak Avrupa’nın soya lideri Alpro kalitesiyle artık Türkiye’de!..

Son yıllarda sağlık açısından önemi daha da vurgulanan soya, süt haliyle raflardaki yerini aldı. Şekersiz ve tuzsuz olan Alpro soya sütü, genetiğiyle oynanmamış soya fasulyesinin zengin içerikli kremsi sütüdür. Fındıksı tadı ve zengin besin değeri sayesinde Alpro soya sütü, size doğal bir lezzet sunarken sağlıklı yaşam kalitenize de değer katıyor.

Alpro soya sütü, inek sütü ile eşit değerde kalsiyum, vitamin A ve vitamin D, B vitamini, demir ve yüksek kalitede protein içeriyor. Besleyici özelliği ile ön planda olan ve sağlık açısından pek çok faydası bulunan Alpro soya sütü, az yağlı ve kolesterol içermiyor. Üstelik Alpro soya sütünün, inek sütüne hem lezzet hem doku bakımından çok yakın çeşitleri de üretiliyor.

Alpro soya sütünün menopoz sonrası kemik erimesi olan kadınlar üzerindeki olumlu etkileri gözlemlenmiştir. Soya sütünün içeriğindeki proteinler ayrıca kalp hastalığı ve kanser gibi birçok kronik hastalıkla savaşmada önemli rol oynuyor. Araştırmalar, soya sütü ile beslenmenin kalbi koruduğunu ve kolestrol seviyesinin düşmesine yardımcı olduğunu gösteriyor. Ayrıca soya sütü, kemik sağlığının korunmasına yardımcı oluyor. Soya proteini böbrek fonksiyonlarını da koruyor. Kolayca sindirilebilen, kolesterol içermeyen Alpro soya sütü, bu özellikleri nedeniyle spor ve diyet yapanlara da öneriliyor.

Tüm dünyada birçok vejetaryen Alpro soya sütünü proteinin ana kaynağı olarak tercih ediyor. İnek sütüne alternatif olarak, çocuklar da Alpro soya sütünün lezzetini beğenerek besin ihtiyaçlarını karşılıyor. Soya sütünde, süt şekeri laktozu bulunmadığından laktoz intoleransı olan kişilerin beslenme programında güvenle kullanılıyor.

Soya fasulyesi ve ürünleri, Asya halkının beslenme alışkanlığında vazgeçilmez bir besin... Yaklaşık 5 bin yıl önce Doğu Asya ovalarında keşfedilen soya, bugün sadece vejetaryen beslenme düzeninde değil, tüm dünya mutfaklarında da önemli bir yere sahip. Özellikle sütünün tüm dünyada yaygın olarak kullanıldığı soya, hem çocuklar hem de yetişkinler için önemli bir protein kaynağı…

Alpro soya sütü, inek sütünün olduğu her yerde kullanılabilir. Sade ya da aromalı soya sütünü ferahlatıcı bir içecek olarak tercih edebilirsiniz. Alpro soya sütünü sıcak ya da soğuk tahıl gevreklerinin üzerine dökebilirsiniz. Kolesterolsüz ve doymuş yağ oranı düşük bir krema olarak soslara ekleyebilirsiniz. Lezzetli krep ve gevrek çeşitlerine katabilirsiniz. Kendi hazırladığınız milkshake’lerinize ekleyebilirsiniz. Kremalı çorba hazırlamak için kullanabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT