Sağlıklı Beslenme İçin Soğutuculu Beslenme Çantası Lezita`dan

Alışveriş Alışveriş Sağlıklı Beslenme İçin Soğutuculu Beslenme Çantası Lezita`dan

Tarihler: 22 Eylül 2011 Perşembe ~ 22 Ekim 2011 Cumartesi

Firma: Lezita

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2011 ~ Eki 22, 2011

Lezita, okulların açıldığı şu günlerde, öğrencilerin daha sağlıklı beslenmesini sağlayacak “soğutuculu beslenme çantası” kampanyasını hayata geçirdi. Lezita işlenmiş ürünlerinden 10 TL’lik alışveriş yapan herkes, soğutuculu beslenme çantasına sahip olacak. Besinleri iki öğün arasında soğuk zincir kırılmadan saklayabilen Lezita soğutuculu çantalar, okullarda güvenli beslenme için önemli bir kolaylık sunuyor.

“Hayatın Lezzeti” sloganı ile gıda sektörüne lezzetli ve kaliteli güvenli ürünler sunan Lezita, gıda güvenliği ve sağlıklı beslenmeye verdiği değeri yansıtan “soğutuculu beslenme çantası” kampanyası ile okula hazırlık döneminde önemli bir eksiği gideriyor.

22 Eylül – 5 Ekim tarihleri arasındaki kampanya süresince Tansaş mağazalarından Lezita işlenmiş ürünlerinden 10 TL’lik alışveriş yapan herkes, öğrencilerin yanlarında taşıdıkları besinlerin güvenliği için soğuk zincirin kırılmasını önleyen soğutuculu beslenme çantasına sahip oluyor.

Soğutuculu beslenme çantalarında besinler iki öğün arasında soğuk zinciri kırılmadan saklanabiliyor. Anne babalara çocuklarının sağlıklı bir şekilde beslendiğini bilmenin huzurunu yaşatacak kampanya, güvenli tüketim anlayışının okullarda da devam etmesi açısından önem taşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT