Sağlıklı ve İpeksi Saçlar İçin Fonex Saç Kremi

Alışveriş Alışveriş Sağlıklı ve İpeksi Saçlar İçin Fonex Saç Kremi

Tarihler: 06 Temmuz 2009 Pazartesi ~ 06 Ağustos 2009 Perşembe

Firma: Fonex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 6, 2009 ~ Ağu 6, 2009
Sağlıklı ve İpeksi Saçlar İçin Fonex Saç Kremi
Kadınların güzelliklerinin kuşkusuz en önemli tamamlayıcısı saçlarıdır. Yaz aylarında matlaşmış, yıpranmış ve kolay kırılan saçların en büyük desteği Fonex saç kremi olacak. Ananas ve Avokado özleri ile zenginleştirilmiş Fonex saç kremi çeşitleri, yaz aylarında da vazgeçilemezler arasında yerini alacak. Aynı zamanda içeriğindeki keratin ile saçı güçlendirerek, dolgun gözükmesine de yardımcı olacak.

Havalı, dolgun ve parlayan saçlar her kadının ortak hayalidir. Ancak yaz aylarında güneş ışınları ve sıcak saçları hassaslaştırırken, kum, klorlu ve tuzlu su saçı yıpratıp kurutuyor. Saçlar güçsüz ve korumasız kalıyor. Banyoda şampuanlama sonrasında Fonex saç kremi kullanılarak, günlük bakımı yapmak ve saçları korumak mümkün. Özellikle boyalı ve permalı saçlar için geliştirilen yenileyici saç kremi, tarama sonrasındaki kırılmaları büyük oranda azalmaktadır.

Fonex’in geliştirmiş olduğu yeni saç kremleri ile yaz aylarının etkilerinden korunmak mümkün. İçerisinde bulunan ananas, avokado özleri ve keratin sayesinde saçların daha sağlıklı ve dayanıklı olmasını sağlayarak, kırılmasını önler. Taranmasını kolaylaştırır. Şampuanlama sonrasında oluşan nem kaybını dengeleyen Fonex saç kremi, saçın yumuşak ve parlak olmasını sağlar.

Saçlarınız İçin Sadece 5 Dakika !
Gün içerisinde gücünü kaybeden saçlara sadece 5 dakika ayırarak bakım yapmak mümkün. Bunun için banyo sırasında saçlara küçük bir miktar Fonex saç kremi uygulayıp, durulamak yeterli. Böylece saçlar daha bakımlı ve sağlıklı bir görünüme kavuşur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT