Şampiyonların Şampanyası: Armand de Brignac

Alışveriş Alışveriş Şampiyonların Şampanyası: Armand de Brignac

Tarihler: 04 Temmuz 2011 Pazartesi ~ 04 Ağustos 2011 Perşembe

Firma: Mania Gurme

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2011 ~ Ağu 4, 2011

Lüks, gösterişli ve zengin kutlamaların baş tacı olan Armand de Brignac şampanyası, Beyonce ve Jay Z ikilisinin elinden düşmüyor. Son olarak Dallas Mavericks takımı oyuncuları da 2011 NBA şampiyonluğunu kutlamak için Armand de Brignac’ı seçti.

Otoriteler ona ‘dünyanın en iyi şampanyası’ diyor… Zarif köpükleriyle dünyaca ünlü isimlerin kadehlerinde ışıldıyor. Fransa`nın asil ve iddalı şampanyası Armand de Brignac, şampiyonların ve Hollywood artistlerinin elinden düşmüyor. Armand de Brignac, NBA Kupasıyla Göz Göze Geldi

Zarif köpükleriyle seçkin davetlere damgasını vuran bu gösterişli şampanya son olarak NBA şampiyonası kutlamalarında görüntülendi. Dallas Mavericks takımı oyuncuları, 2011 Haziran’ında ilk kez şampiyonu olmanın tadını Armand de Brignac ile çıkardı. Böylece, NBA kupasıyla göz göze gelen tek şampanya olma ayrıcalığını da Armand de Brignac kazandı!

Görünen o ki, şampiyonlara özel yeni bir gelenek doğuyor: Artık dünyadaki en büyük başarılar, Armand de Brignac’la kutlanıyor!

Armand de Brignac, Şampanyada Kalite ve Prestijin Diğer Adı

Dünyanın şampanya alanındaki en prestijli dergisi olan ‘Fine Champange’ tarafından düzenlenen ‘kör tadım’ etkinliğinde 1.000 şampanya markası arasından sıyrılarak birinci seçilmeyi başaran Armand de Brignac, en seçkin bağlarda büyük özenle yetiştirilen üzümlerden elde edilen gerçek bir şaheser.

Zarif Fransız restoranlarının ve Amerikan VIP’sinin favorisi olan Armand de Brignac, Hollywood’da da yeni yüksek kalite standardı haline gelmiş bulunuyor. Beyonce, Jay Z çifti krallara layık bu şampanyanın sıkı takipçileri arasında. Armand de Brignac neredeyse ikiliyi de orada görebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT