Samsung Beyaz Ürünlerinde Gerçek İndirim

Alışveriş Alışveriş Samsung Beyaz Ürünlerinde Gerçek İndirim

Tarihler: 16 Şubat 2012 Perşembe ~ 29 Şubat 2012 Çarşamba

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2012 ~ Şub 29, 2012

Gerçek tasarruflu Samsung Beyaz ürünlerinde gerçek indirim: 899TL’den başlayan fiyatlarla

%70’e varan enerji tasarrufu sağlayan Samsung Eco Bubble çamaşır makineleri ve Smart Freezer no-frost buzdolapları; 899 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Tüketici elektroniği ve elektrikli ev aletlerinin lider ismi Samsung Electronics, Samsung’un yüksek enerji tasarrufu sağlayan, benzersiz köpük teknolojisine sahip Eco Bubble çamaşır makineleri ve tek tuşla buzluğu buzdolabına çeviren Smart Freezer no-frost buzdolaplarını %50’ye varan indirim ile, 899 TL’den başlayan fiyatlarla tüketiciye sunuluyor.

Her mutfağa uyan %25 enerji tasarrufu sağlayan Samsung Smart Freezer’larda gerçek indirim!Türk kadınların ihtiyaçları göz önünde bulundurarak Türkiye pazarı için özel olarak geliştirilen, yepyeni bir teknoloji kullanarak üretilen ve tasarımı ile Türk kadınlarının vazgeçilmezi olan Samsung Smart Freezer, her mutfağa kolayca sığabilecek boyutta üretildi. Smart Freezer’ı benzerlerinden ayıran en büyük özelliği, taze meyve sebzeleriniz ve yemekleriniz için ekstra yer kazandırmak için tek tuşla buzdolabının dondurucu bölümünü istendiği zaman soğutma bölümüne dönüştürmeye olanak sağlaması ve,kullanmadığınız zamanlarda ise doncurucu kısmının tamamen kapatılabiliyor olmasıdır. Bu sayede Samsung Smart Freezer ürünleri, %25’e varan enerji tasarrufu da sağlar. Sade ve zarif tasarımıyla mutfağa şıklık getiren no-frost Samsung Smart Freezer’da ayrıca; ayarlanabilir kapı gözleri, hareketli kahvaltılık gözü, mavi LED göstergesi gibi kullanım kolaylığı sağlayan özellikler de bulunmaktadır.

%70 enerji tasarrufu sağlayan Samsung Eco Bubble ürünlerinde, gerçek indirim!

Samsung’un benzersiz köpük teknolojisine sahip Eco Bubble çamaşır makineleri, üstün yıkma performansını %70 enerji tasarruf ile sağlayarak; düşük ısılarda bile derinlemesine temizlik sunuyor. Özel köpük teknolojisi sayesinde Samsung Eco Bubble çamaşır makineleri deterjanın, çamaşırlara normal deterjanlı sudan 40 kat daha hızlı ve derinlemesine nüfuz etmesini sağlıyor. Bunun yanı sıra, yüksek sıcaklık gerekmediğinden ve giysiler bir köpük yatağı içinde yıkandığından, çamaşırlar yıpranmıyor ve üzerinde deterjan artığı kalmıyor. A++ enerji sınıfında bulunan yeni Samsung Eco Bubble çamaşır makineleri, dünyanın en az enerji tüketen çamaşır makinesi olma özelliğine de sahip.

17-29 Şubat 2012 tarihleri arasında geçerli olacak, kampanya dahilindeki Samsung Beyaz ürünlerinin tavsiye edilen indirimli satış fiyatları:

Aegis Eco Bubble Çamaşır Makinesi WF0600WJV 899 TL
Vistula Eco Bubble Çamaşır Makinesi WF1800WPC 1.099 TL
Vistula Eco Bubble Çamaşır Makinesi WF1800WSV 1.099 TL
Vistula Eco Bubble Çamaşır Makinesi WF1802WPC 1.199 TL
Vistula Eco Bubble Çamaşır Makinesi WF1804WPU 1.299 TL

Smart Freezer No-frost Buzdolabı RT55KSRSW 999 TL
Smart Freezer No-frost Buzdolabı RT55KSRSL 1.099 TL
Smart Freezer No-frost Buzdolabı RT55KZRSW 1.299 TL
Smart Freezer No-frost Buzdolabı RT55KZRSL 1.399 TL
Smart Freezer No-frost Buzdolabı RT60KSRSW 1.399 TL
Smart Freezer No-frost Buzdolabı RT60KSRSL 1.499 TL

Kampanya ve ürünlerle ilgili daha detaylı bilgiye www.samsung.com.tr veya www.facebook.com/SamsungTurkiye adresinden ulaşılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT