Samsung Eco Bubble Ailesinin Yeni Üyesi Arno

Alışveriş Alışveriş Samsung Eco Bubble Ailesinin Yeni Üyesi Arno

Tarihler: 17 Ocak 2012 Salı ~ 17 Mart 2012 Cumartesi

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2012 ~ Mar 17, 2012

Tek Seferde 12 Kg’lık yıkama kapasitesi ile hayatınızı kolaylaştırıyor

Standart ölçülerde12kg Yıkama yapabilen Samsung Arno, A+++ Enerji Performansı ile %70 oranında enerji tasarrufu sağlıyor!

• Benzersiz Eco Bubble teknolojisi
• Standart ölçülerde 12 kg yıkama kapasitesi; böylece hem sudan ve enerjiden tasarruf hem de kendinize daha çok zaman ayırmanıza yardımcı • Seramik Rezistans
• 1400rpm devir hızı

Samsung’un benzersiz köpük teknolojisine sahip Eco Bubble çamaşır makinesi ailesinin yeni üyesi Arno; 12 Kg yıkama kapasitesi ve renkli LCD göstergesi ile kullanışlılık ve stili bir araya getiriyor. Samsung Eco Bubble teknolojisi giysilerinizi yıpratmadan, %70 enerji tasarrufu sağlayarak; üstün yıkama performansı ve derinlemesine temizlik sağlıyor. Ayrıca düşük sıcaklıkta köpük ile yıkanan giysileriniz yıpranmıyor, üzerinde deterjan artığı bırakmıyor.Gelişmiş kasnak yapısı sayesinde daha geniş bir kazana sahip olan Samsung Arno; standart boyutlarıyla 12kg yıkama yapabiliyor böylece hem sudan ve enerjiden tasarruf sağlarken hem de kendinize de daha fazla zaman ayırmanıza yardımcı oluyor.

Köpük ile Yıkama
Deterjanın tamamen ve etkin bir şekilde çözülmesi için özel bir jeneratör kullanan Samsung Eco Bubble çamaşır makinesi, yıkama işlemine başlarken deterjanı hava ve su ile birlikte bu jeneratörün içinde köpürterek çamaşırlara normal deterjanlı sudan 40 kat daha hızlı ve derinlemesine nüfuz ediyor. Oysa su ve deterjanın karışıp lekeye ulaşması standart makinelerde tam 27dk, Eco bubble Arno’da ise sadece 40sn sürüyor.Bunun yanı sıra, yüksek sıcaklık gerekmediğinden ve giysiler bir köpük yatağı içinde yıkandığından giysilerinizdeyıpranmıyor ve üzerinde deterjan artığı kalmıyor. Samsung Eco Bubble’ın bu özelliği sayesinde kıyafetlerinizi tekrar durulamak zorunda kalmayarak ömürlerini uzatırken cildinizi de detarjanın zararlı etkilerinden koruyorsunuz. Ayrıca fazladan su ve enerji tüketimi de yapmamış oluyorsunuz.

A+++ Enerji sınıfında bulunan yeni Samsung Eco Bubble, dünyanın en az enerji tüketen çamaşır makinesi olma özelliğine de sahip. Klasik çamaşır makineleri, çamaşırlarınızı sıcak suda yıkarken, yeni Samsung Eco Bubble çamaşır makinesi, üstün köpük teknolojisi sayesinde suyu ısıtmaya ihtiyaç duymadan 15 derecelik soğuk suda çamaşırlarınızı mükemmel yıkıyor ve böylelikle enerji tüketimini yüzde 70’e kadar azaltıyor.

Akıllı ve şık tasarım...
Zarif ve ergonomik dizaynı ve ileri teknolojisi ile yeni Samsung Eco Bubble çamaşır makinesi, istediğiniz programı yumuşak bir dokunuşla seçebileceğiniz JogDial tuş takımı, renkli LCD ekranı ve geniş krom kapağı ile kullanıcılarına enerji tasarrufunun ve şık tasarımın mükemmel uyumunu sunuyor.

Samsung’un tasarım harikası Elmas Kazan’ın, geleneksel kazanlara göre delikleri yüzde 75 daha küçük ve elmas şeklinde olduğundan, kıyafetlerinizi etkili bir şekilde yıkarken, yüksek devirde bile kazan deliklerine sıkışma riskini ortadan kaldırıyor.

Normal çamaşır makinelerine göre yüzde 20 daha büyük bir kapağa sahip Eco Bubble, 15 dakikalık hızlı yıkama programı ile de kullanıcılara kusursuz yıkama deneyimi sunuyor. Ayrıca Su Güvenlik Sistemi, herhangi bir sızıntı halinde otomatik olarak suyu kesiyor ve çamaşır makinesini kapatıyor. Eco Drum tasarımı sayesinde çamaşırlarda deterjan kalıntısı oluşumunu önleyen Samsung Eco Bubble ile çamaşırlarınızı tekrar durulama derdinden kurtulacaksınız.

10 yıl motor garantisi
Fırçasız Dijital Inverter Motor, motor ve fırça arasında sürtünmeye neden olan bir mekanizmayla çalışmadığından, enerji tüketimini düşürürken motorun yüksek etkinlikte çalışmasını sağlar. Dahası, bu yenilikçi motor, sağladığı yüksek gücün yanında gürültü düzeyini de düşürmektedir. Samsung’un 10 yıl motor garantisi verdiği digital inverter motorun yıpranma düzeyi çok düşük olduğu için çamaşır makineniz uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde çalışır.

Arno WF1124XACÇamaşır makinesi

Standart ölçülerde 12kg Yıkama Kapasitesi
Eco Bubble teknolojisi
Maks. Devir Hızı: 1400 rpm
A+++ Enerji Performansı
Seramik Rezistans
Renkli LCD Gösterge
Elmas Kazan
VRT plus (Titreşim Azaltan Teknoloji)
Digital Inverter Motor
(Minimum ses ve titreşim, maksimum performans. 10 yıl motor garantisi)
Çocuk Kilidi
Voltaj Koruma
Boyutlar (GxDxY) 600 x 600 x 850 mm

Samsung Arno, Peşin fiyatına 4 taksitli fiyatı 2.853 TLile sadece Samsung Digital Plaza’larda sizleri bekliyor

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT