Samsung’un Yeni Polaris Gardırop Tipi Buzdolabı

Alışveriş Alışveriş Samsung’un Yeni Polaris Gardırop Tipi Buzdolabı

Tarihler: 29 Mayıs 2012 Salı ~ 29 Temmuz 2012 Pazar

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2012 ~ Tem 29, 2012

Samsung’un Yeni Polaris Gardırop Tipi Buzdolabı, Çok Geniş Kapasitesiyle Mutfaklarınızda Aradığınız Konforu, Teknolojiyle Buluşturuyor.

Yenilikçi beyaz eşya alanında bir dünya lideri olan Samsung Electronics Co., Ltd., yaz aylarında mutfaklarında serinliğin ve konforun tadını çıkartmak isteyenleri Polaris Gardırop Tipi Buzdolaplarının yeni modeliyle tanıştırıyor.

Samsung’un akıllı tasarım teknolojisiyle üretilen ve tüketicilerin değişen ihtiyaçları göz önüne alınarak geliştirilen Polaris Yeni Gardırop Tipi Buzdolabı geniş iç hacmi, daha iyi yalıtım özelliği, daha ince duvarlar ve yenilenen iç ergonomisi ile kullanıcılarına büyük yenilikler sunuyor.

Polaris Yeni Gardırop Tipi buzdolabında kullanılan yenilikler;

Yeni buzdolabında bulunan Space Max teknolojisi sayesinde buzdolabının dış boyutu aynı kalırken iç hacmi genişledi ve yüzde 30’luk daha geniş hacim sayesinde iç alan 834 litrelik bir kapasiteye sahip oldu. İçeceklerin tüm dolap kapısı açılmadan pratik bir şekilde alınabilmesi için tasarlanan içecek bölmesi de tüketicilere ayrı bir konfor sunuyor.

Dual Tower LED Aydınlatma; Samsung buzdolaplarında aradığınız şeyi kolaylıkla bulabilmeniz için geliştirilen LED aydınlatma sayesinde buzdolabının her köşesi aydınlatılıyor.

Enerji Verimliliği; Yeni Polaris Gardırop Tipi Buzdolabı geleneksel buzdolaplarına göre yüzde 9.4’lük ekstra enerji verimliliği sağlıyor. Buzdolabında bulunan Digital İnverter Kompresör sayesinde az bir gürültüyle çalışan buzdolabı soğutma performansını geleneksel modellere göre yüzde 26’ya varan enerji tasarrufu ve yüzde 6 daha uzun süren tazelik süresi ile geliştiriyor. .

Fresh Doktor ; Tüketicilere yiyeceklerin iyi durumda muhafaza edilmesinin bir adım ötesinde bir teknoloji sunan Fresh Doktor teknolojisi sayesinde buzdolabının içerisindeki atmosfer sterilize edilirken yiyecekler üzerindeki ve dolabın içindeki bakteriler gideriliyor.

Twin Cooling Plus ; Samsung Polaris Yeni Gardırop Tipi Buzdolabında yer alan Twin Cooling Plus teknolojisi sayesinde de buzdolabında nem korunuyor ve meyve/ sebzeler yüzde 70’e kadar içindeki nemi muhafaza ederek kokuların birbirine karışmasını engelliyor.

Tüketicilere kendi sınıfında en geniş kapasiteyi sunan, Samsung’un yeni Polaris Gardırop Tipi Buzdolapları Samsung yetkili satıcılarında.

Tavsiye edilen satış fiyatı : 7.440TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT