Sanduz ile Kişiye Özel Hediye Arayışına Son

Alışveriş Alışveriş Sanduz ile Kişiye Özel Hediye Arayışına Son

Tarihler: 22 Ekim 2007 Pazartesi ~ 22 Ekim 2007 Pazartesi

Firma: Sanduz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2007 ~ Eki 22, 2007
SANDUZ İLE KİŞİYE ÖZEL YARATICI HEDİYE ARAYIŞINA SON
Doğum günleri, yıl dönümleri, mezuniyet törenleri, düğünler veya hayata dair en özel anların ölümsüzleştirilmesi ve ömür boyu saklanabilmesi için, orijinal hediye arayışları “Sanduz” ile son buluyor. Yaratıcılıkta sınır tanımayan Sanduz yoluyla evlenme teklif eden ya da yurtdışından internet üzerinden sipariş verip Türkiye’de yakınlarının adresine sürpriz hediye gönderenler bile var.

Özel günlerde kişiye özel yaratıcı çözümler ile sevdiklerine yaratıcı hediye arayanlar için tüm imkanları yaratan Sanduz’un, fotoğraflardan oluşturulan ve her zevke göre farklı tasarlanabilen ürün seçenekleri büyük ilgi görüyor. Birbirinden şık 70 farklı ürün alternatifi sunan Sanduz ile fotoğraflar ile kişiye özel yarattığınız hediyeler, herhangi farklı bir işlem gerçekleştirmeden Türkiye’nin her yerinden sadece 3 gün içerisinde sevdiklerinizin adreslerine gönderiliyor.

Türkiye’de ilk defa fotoğrafları kitap albüm dışında farklı birçok ürün grubuna taşıyan Sanduz sayesinde, anıları değişik renk, dizayn ve boyut seçenekleri ile özel ve anlamlı bir şekilde hayatın her dilimine taşımak mümkün. Sanduz ile, posterlerden kitap albümlere, takvimlerden şapkalara, afişlerden puzzle’lara, mücevher kutusu, kupa, mum, iskambil kartı, t-shirt ve mousepad’lerden bardak altlıklarına kadar 70 ayrı özel ürün eğlenceli ve kolay bir şekilde kolaylıkla tasarlanabiliyor.

Sevgililer günü, anneler günü, babalar günü, yılbaşı, doğum günleri, yıl dönümleri, mezuniyet törenleri, düğünler gibi çok özel günlerde duyguların en güzel ifadesi olarak fotoğraflardan çok özel ürünleri hayata taşıyan Sanduz, yaratıcılıkta da sınırları ortadan kaldırıyor. Sanduz ile tasarlanan ve anlamlı mesajlarla süslenen kitap albümlerle, esprili ve farklı bir yolla evlenme teklif edenlerin bulunması ise bunun en güzel örneğini oluşturuyor.

Kolay kullanımı ve üstün tasarım özelliklerinin yanında; Türkiye’de ilk defa büyük bir ilke imza atan Sanduz, hazırlanan tasarımları herhangi bir yere teslim etmekle zaman kaybettirmeden, direkt internet üzerinden rahatlıkla gönderme imkanı ile kullanıcıya büyük avantaj sağlıyor. Kişiye özel tasarımlar ise yüksek renk ve ürün kalitesi ile 3 gün içerisinde adrese gönderiliyor.
Sanduz ile fotoğraf ve hediye dünyası artık çok daha eğlenceli... Detaylı bilgi için: www.sanduz.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT