Şarabını Keşfetmek İsteyenler İçin “Kadeh Kadeh Dlc” Başlıyor

Alışveriş Alışveriş Şarabını Keşfetmek İsteyenler İçin “Kadeh Kadeh Dlc” Başlıyor

Tarihler: 25 Nisan 2012 Çarşamba ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Doluca

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2012 ~ May 13, 2012

DLC Grenache gibi gizemli, sürpriz dolu ve eğlenceli misiniz? DLC Cabernet Sauvignon gibi lider ve karizmatik mi? Yoksa maceracı, asi ve renkli DLC Shiraz mı sizi tanımlıyor? Belki de yaratıcı, stil sahibi DLC Moskado tam olarak sizi anlatıyor…

Doluca, 9 farklı şarabı ile 9 farklı karaktere hitap eden DLC serisini 25 Nisan - 13 Mayıs tarihlerinde kadeh kadeh beğeninize sunuyor. ‘Kadeh Kadeh DLC’ etkinliğine katılın; aklınızda adı, damağınızda tadı kalacak DLC serisi ile hem şarabınızı hem de kendinizi keşfedin…

Damak zevkine ve şarap seçimine güvenenler! Etkinlik boyunca www.kadehkadehdlc.com sitesinde Sizleri DLC Lezzet Makinesini keşfetmeye bekliyoruz!

Doluca’nın büyük ilgi gören ‘Kadeh Kadeh DLC’ etkinliği, “DLC ile hayat bir başka aksın” diyen şarap tutkunları için bu yıl 5’inci kez gerçekleşiyor. 25 Nisan – 13 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikle, damağınızda yer edecek, hayatınıza tat katacak DLC lezzetleri, Türkiye’nin 7 büyük kentinin 150’ye yakın popüler mekanında, kadehi 8 TL’den beğeninize sunulacak.

Doluca, ‘Kadeh Kadeh DLC’ etkinliği ile kendi damağına uygun üzümü bulmak isteyen şarap severlere, kendilerini keşfetme fırsatı sunacak. DLC serisinin karakterleri de etkinlik boyunca bu keşfe sürprizleri ile eşlik edecek. Üç hafta sürecek ‘Kadeh Kadeh DLC’ etkinliğinde, 9 farklı karakteri yansıtan 9 farklı şarabı, kadeh kadeh tatma şansına sahip olacak ve DLC karakterleri ile sizi anlatan, karakterinizi yansıtan üzümleri keşfederek damak tadınıza uygun şarabı bulacaksınız.

Doluca, etkinlik boyunca www.kadehkadehdlc.com sitesi ile şarap tutkunlarına özel bir oyun da sunacak. Yaratıcılığınızı ve beğeninizi sergileyeceğiniz, keşiflerinizle şarapseverleri şaşırtacağınız bu oyunda DLC sürprizler sizi bekliyor!

DLC Shiraz
Dünyada, koyu renkli, tanenli, güçlü ve meyvemsi kırmızı şarapları ile tanınan Shiraz üzümü, gövdeli ve meyvemsi yapısı ile asi, maceracı, dışa dönük ve renkli şarapseverlere hitap ediyor. Denizli bölgesinden hasat edilen ve kökeni İran’ın Şiraz kenti olan Shiraz üzümünden yapılan DLC Shiraz, mürdüm eriği, ahududu ve baharat aromalarını çağrıştırıyor.

DLC Kalecik Karası
Enerjik, havalı ve seçici şarapseverlerin tercihi Kalecik Karası, DLC Serisi’nin en aromatik şarabı. İncir, gül, çilek lezzetlerini ve kokularını çağrıştıran; kolay içimli ve akıcı DLC Kalecik Karası, Anadolu kökenli en gözde kırmızı üzümlerden biri olan ve genellikle Ankara Kızılırmak çevresinde yetiştirilen Kalecik Karası üzümünden üretiliyor.

DLC Cabernet Sauvignon-Merlot
Lider, karizmatik, soylu ve dominant bir üzüm olan Cabernet Sauvignon ile masum, duygusal, romantik ve anlayışlı bir karaktere sahip Merlot’nun muhteşem uyumunu yansıtan DLC Cabernet Sauvignon-Merlot, Seri’nin en gövdeli ve dolgun yapıdaki şarabı. Meyvemsi ve dengeli yapısıyla vanilya, karabiber, ahududu, dağ çileği ve badem aromalarını çağrıştıran DLC Cabernet Sauvignon-Merlot, “kırmızıların kralı” olarak tanımlanan Cabernet Sauvignon üzümünün güçlü, tanenli ve gövdeli yapısı ile meyvemsi, yumuşak ve rahat içimli Merlot üzümünü buluşturuyor.

DLC Boğazkere
Ağır, oturaklı ve mücadeleci şarapseverlerin tercihi DLC Boğazkere, kuru erik, pestil ve olgun vişne aromalarını çağrıştırıyor. Güçlü, gövdeli, tanenli Diyarbakır yöresinin Boğazkere’si ile daha az tanenli, meyvemsi Denizli bölgesinin Boğazkere üzümlerinin harmanından elde edilen bu lezzetli şarap, canlı yapısı ve zengin lezzetleri ile güçlü, meyvemsi ve damakta kalıcı bir tada sahip.

DLC Öküzgözü
Sıcakkanlı, her ortama uyum sağlayan, canlı ve neşeli şarapseverlere hitap eden DLC Öküzgözü, olgun vişne, yaban mersini, pekmez ve karamel aromalarını çağrıştıran ve her ortamda keyif alınarak içilebilen dolgun yapılı bir şarap. İsmini gri-mavi renkteki iri tanelerinden alan Öküzgözü üzümünün kendine özgü aroması, canlı, meyvemsi karakteri DLC Öküzgözü’nde güçlü bir şekilde fark ediliyor.

DLC Sultaniye-Emir
Esprili, her zaman pozitif ve cazibeli bir yapıyı temsil eden Sultaniye üzümü ve kendine güveni tam, hırslı, kararlı ve güçlü yapıdaki Emir üzümünün uyumlu birleşimi DLC Sultaniye- Emir, aromatik, canlı ve akıcı sek bir şarap. DLC Serisi’nin en kolay içimli, canlı ve akıcı şarabı olan, yeşil elma ve mandalina aromalarını çağrıştıran DLC Sultaniye-Emir, hoş kokusunu Denizli yöresinin meyvemsi ancak mayhoş Sultaniye üzümünden, damakta kalıcı yapısını Kapadokya yöresinin güçlü ve diri şaraplar veren Emir üzümünden alıyor.

DLC Narince
Asil, hayattan zevk alan, cömert ve sofistike şarapseverlerin tercihi DLC Narince, aromatik, güçlü, akıcı ve canlı bir yapısıyla damaklarda sizi keyifli bir lezzet keşfine davet ediyor. Tokat yöresinde yetiştirilen ülkemizin en kaliteli yöresel üzüm türlerinden biri olan Narince üzümünün özgün aromatik lezzetlerinin canlı ve belirgin gücünün yansıtıldığı DLC Narince, serinletici bir yapıya sahip. Floral ve meyvemsi kokuların dikkat çektiği DLC Narince’de fulya çiçeği, yasemin, greyfurt ve portakal aromaları burunda ön planda hissediliyor.

Moskado
Yaratıcı, farklı, stil sahibi ve özgün bir karaktere sahip şarap tutkunlarına hitap eden, aromatik, canlı, serinletici Moskado, halk arasında misket olarak bilinen Ege Bölgesi’nin “muscat” cinsi üzümden elde ediliyor. Misket üzümüne özgü canlı, meyvemsi karakteri tüm zenginliğiyle yansıtan dömisek bir şarap olan Moskado, portakal çiçeği, papatya, greyfurt ve kavun aromalarını çağrıştırıyor.

Grenache
Gizemli, sürpriz dolu, kışkırtıcı ve eğlenceli şarapseverlerin tercihi Grenache, yumuşak içimi ve meyvemsi özellikleri ile ön plana çıkıyor. Doluca’nın Saroz yöresindeki bağlarında yetiştirilen Grenache üzümünün floral aromaları ve tatlımsı lezzetleri, oldukça nazik olarak uygulanan şarap işleme metoduyla Grenache şarabına aktarılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT