Sarar ile Etkili Bakışlar

Alışveriş Alışveriş Sarar ile Etkili Bakışlar

Tarihler: 25 Ağustos 2008 Pazartesi ~ 31 Ağustos 2008 Pazar

Firma: Sarar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 25, 2008 ~ Ağu 31, 2008
SARAR İLE ETKİLİ BAKIŞLAR
Moda Dünyasının Yeni İkonlarından Sarar Eyewear, Bakışlarınızı Kontrol Altına Alıyor. Modanın Değişen 2008 Trendlerini Güneş Gözlüğü Koleksiyonlarına Yansıtan Sarar, Büyük Kemik Gözlük Modasının Öncülüğünü Yapıyor.

2008 yılın’nın en iddialı gözlüklerini “Etkileyici Bakışlar” konsepti ile sunan Sarar; modanın değişen trendlerini güneş gözlüğü koleksiyonlarına yansıtıyor. 2008 yaz sezonunda büyük kemik gözlüklerin hakimiyeti sürerken, bu yıl iddialı ve çekici taşlı, pırıltılı gözlükler de Sarar Eyewear koleksiyonunda dikkat çekiyor.
Moda dünyasının yeni ikon’larından Sarar, bu sezon gözlük koleksiyonlarında yüz çevresini tamamen kaplayan büyük kemik gözlüklere ağırlık verdi. İnce çerçeveli büyük modellerde çerçeve etrafını saran ışıltılı tasarımlar ise oldukça şık bir görünüm yaratıyor. Sarar’ın büyük kemik tasarımlarında daha çok oval ve kare modeller öne çıkıyor. Büyük kemik gözlüklerde çerçeve kenarlarında da kullanılan parlak taşlar, metal aksesuarlarla zenginleştiriliyor.

Hem şık hem de çekici görünümler yaratan Sarar, yüzünüzde alışacağınız bir dikkat çekicilik oluşturuyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT