Saray’dan Vazgeçilmez Bir Lezzet Daha: Pastella

Alışveriş Alışveriş Saray’dan Vazgeçilmez Bir Lezzet Daha: Pastella

Tarihler: 07 Aralık 2010 Salı ~ 07 Ocak 2011 Cuma

Firma: Saray

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2010 ~ Oca 7, 2011

Saray’dan Vazgeçilmez Bir Lezzet Daha: Pastella

Pastella, fındıklı ve damla çikolatalı çeşitleriyle çay saatlerinin unutulmaz tadı olacak. Birçok sürpriz lezzetin bir arada olduğu Asorti ise alışkanlıkları değiştirecek.

Saray, geniş ürün yelpazesine yepyeni bir tat daha ekliyor. Pastella, her damak tadına uygun, enfes çeşitleriyle beğeniye sunuluyor. Özlenen pastane lezzetlerini Saray’dan evlerinize getiren Pastella, fındıklı ve damla çikolatalı çeşitlerinin yanı sıra Asorti ile sürpriz tatları lezzet severlerle buluşturuyor.

Pastella alışkanlıklarınızı değiştirecek!

En lezzetli Türk fındığı parçalarıyla süslenmiş, taptaze Fındıklı Pastella, nefis lezzetiyle damaklarda hoş bir tat bırakacak.
Damla Çikolatalı Pastella iseçikolatanın bisküviyle buluşmasının doyumsuz keyfini yaşamak isteyenler için çay saatlerinin aranan lezzeti olacak.
Fındıklı ve Damla Çikolatalı Pastella’nın yanı sıra özlenen pastane lezzetlerini bir araya getiren Pastella Asorti ise alışkanlıkları değiştirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT