Sassoon ile Bakımlı, Parlak ve Havalı Saçlar Yaratın…

Alışveriş Alışveriş Sassoon ile Bakımlı, Parlak ve Havalı Saçlar Yaratın…

Tarihler: 04 Mayıs 2010 Salı ~ 04 Haziran 2010 Cuma

Firma: Sassoon

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2010 ~ Haz 4, 2010
Saç şekillendirmede dünyanın lider markası Sassoon Türkiye’de…

Güzelliğine düşkün kadınların kuaför görünüşünü evlerinde yaratmalarına imkan sağlayan Sassoon saç şekillendirici ürünleri Türkiye’de satışa sunuldu. Yenilikçi, modaya uygun ve geniş ürün yelpazesiyle fark yaratan Sassoon’un DETOX teknolojisi saçların daha uzun süre temiz ve bakımlı kalmasını sağlıyor.

Saçlarınız size özel aksesuarınızdır; kim olduğunuz ve nasıl hissettiğiniz konusunda ipuçları barındırır.İşte bu doğrultuda 50 yılı aşkın süredir saç şekillendirmede devrim yaratan Sassoon, Türkiye’ye iddialı bir giriş yapıyor. Saç kurutucusundan, saç düzleştiricisine uzanan geniş ürün yelpazesinde, en son teknoloji kullanılarak üretilen Sassoon ürünleri, kadınların istedikleri görünüşleri istedikleri zaman ev rahatlığında yaratmalarına imkan sağlıyor.

Dünya’da yalnızca Sassoon ürünlerinde kullanılan, bakterileri yok ederek standart ürünlere kıyasla saçların daha uzun süre temiz kalmasını sağlayan DETOX teknolojisi aynı zamanda saça nem vererek daha parlak olmasını ve kolay şekil almasını sağlıyor.

Geniş ürün yelpazesiyle Sassoon, yaklaşan Anneler Günü’nünde annesine sağlıklı saçlar ve şık bir dokunuş hediye etmek isteyenler için de uygun hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Sassoon saç kurutma ve saç şekillendirme ürünleri, YKM, Boyner, Evkur ve Teknosa mağazalarında satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT