Satranç`ta Kazandıran Kombinezonlar

Alışveriş Alışveriş Satranç`ta Kazandıran Kombinezonlar

Tarihler: 15 Ekim 2007 Pazartesi ~ 19 Ekim 2007 Cuma

Firma: Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2007 ~ Eki 19, 2007
Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları’nın Satranç Dizisinden yeni kitap: “SATRANÇTA KAZANDIRAN KOMBİNEZONLAR”

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, ünlü uluslar arası büyük usta Yasser Seirawan’ın “Satrançta Kazandıran Kombinezonlar’’adlı kitabını satranç meraklılarının beğenisine sunuyor. Satrançta Dizisinin 2. kitabı olan eser, Gari Kasaparov’un Deep Junior adli bilgisayara karşı oynadığı oyunu ile ilgili anıları ve değerlendirmeleri de içeriyor.

ABD’nin en yüksek puanlı satranç oyuncularından Yasser Seirawan, “Satrançta Kazandıran Kombinezonlar’’da satrancın temel unsurlarından olan kombinezonların işleyişleri ve oyun sırasında pratik uygulanılışlarını okuyucularla paylaşıyor. Seirawan’ın eğlenceli ve kolay izlenen yöntemi ile ele alınan örnekler, okuyucuya kombinezonları oyunlarında dâhil ederek satrançta yepyeni bir seviyeye ulaşmalarını sağlıyor.

Satrançta Kazandıran Kombinezonlar, satrancın temel unsurları olan kombinezon örneklerini sunmakla kalmıyor, şekillerle verilen bir dizi pozisyonun çözümünü de sizden bekliyor.
· Eksiksiz bir satranç kombinezonları rehberi
· Nefes kesen feda hamleleri
· Çözümlü kombinezon problemleri
· Oyununu geliştirmek isteyen herkes için vazgeçilmez bir eser.
Yasser Seirawan:
ABD’nin en yüksek puanlı satranç oyuncularından olan Seirawan, Bobby Fischer’den sonra dünya şampiyonluğuna aday olan ilk Amerikalı satranççıdır. 1989 yılında Batı Yarıküre Şampiyonu olmuş, dört kez ABD şampiyonluğunu kazanmış, on kez de ABD Satranç Olimpiyatı takımına seçilmiştir. Dünya şampiyonu Anatoli Karpov ile Gari Kasparov’u yenebilmiş az sayıda oyuncudan biri olarak satranç dünyasında seçkin bir yere sahiptir.

SATRANÇTA KAZANDIRAN KOMBİNEZONLAR
Yasser Seirawan
Çeviren: L. Ece Sakar
16 YTL



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT