Saturn Demirören İstiklal Taksim`de 7-8 Mayıs`ta Dell Netbook`lar 429 TL

Alışveriş Alışveriş Saturn Demirören İstiklal Taksim`de 7-8 Mayıs`ta Dell Netbook`lar 429 TL

Tarihler: 07 Mayıs 2011 Cumartesi ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Saturn

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2011 ~ May 8, 2011

Dünyanın teknoloji liderlerinden Dell, Anneler Günü’ne özel olarak Türkiye’nin en büyük teknoloji mağazası Saturn Demirören İstiklal Taksim Mağazası ile ortak bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya ile annesine kullanışlı ve zarif bir netbook hediye etmek isteyen herkes, sadece 429 TL’ye (KDV dahil) netbook alabilecek.

Kompakt ve hafif tasarımı ile rengarenk Dell netbooklar her an her yerde internete bağlanan, sık sık seyahat eden ve sosyal paylaşım ağlarına üyelikleri bulunan anneler için çok ideal.

Trendleri takip etmek isteyenlerin ilk tercihi olan Dell ile anneniz kusursuz bir mobil hayat deneyimi yaşayacak. Saturn Demirören İstiklal Taksim Mağazası’ndan 7-8 Mayıs tarihlerinde yaptığınız, Dell netbook alışverişleriniz için geçerli olacak kampanya ile siz de annenizi kolayca mutlu edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT