Saturn Sizi Türkiye’nin En İddialı Aksesuar Dünyasına Çağırıyor

Alışveriş Alışveriş Saturn Sizi Türkiye’nin En İddialı Aksesuar Dünyasına Çağırıyor

Tarihler: 02 Mart 2012 Cuma ~ 02 Mayıs 2012 Çarşamba

Firma: Saturn

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 2, 2012 ~ May 2, 2012

Apple tutkunları, Saturn sizi türkiye’nin en iddialı aksesuar dünyasına çağırıyor

En yeni teknolojinin adresi Saturn, 12 Mart Pazartesi gününden itibaren müşterilerini Apple deneyimini zirvede yaşatacak Apple aksesuar reyonu ile buluşturacak.

Teknoloji devi Saturn, 12 Mart Pazartesi gününden itibaren Türkiye’deki beş mağazasında eşsiz Apple aksesuar reyonunu teknoloji tutkunları ile buluşturacak. Apple tutkunlarının bütün ihtiyaçlarına Saturn profesyonelliği ile cevap verecek olan Apple aksesuar reyonu, iPhone, iPod, iPad ve Mac aksesuarları kategorilerinde 1000’den fazla ürün çeşidi ve 80’den fazla marka çeşidinin yer aldığı özel tasarımıyla da dikkat çekecek.

Inovatif tasarım denildiğinde ilk akla gelen isim olan Apple’ın aksesuarlarının başlı başına bir modaya dönüştüğü günümüzde, Saturn eşsiz zenginlikteki ürün çeşidi ile moda dünyasının ve Apple tutkunlarının vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor.

Teknoloji tutkunları kendi aksesuar ihtiyaçlarına en doğru kararı verebilmek için Saturn’un özel eğitimli uzman kadrosundan yararlanabilecek, aynı zamanda çeşitli aksesuarlar ve Mac uyumlu yazılımlar hakkında da bilgi alabilecekler.

İşte Bu! Teknoloji sloganıyla, değişen Dünya trendlerinde en son teknolojiye en uygun fiyatla sunan ve profesyonel teknoloji danışmanlığı hizmeti veren Saturn, Türkiye ile birlikte toplam 12 ülkede 240’a yakın mağazasıyla teknoloji keyfini, yaşamınızın bir parçası haline getirmenizi sağlamaya devam ediyor.

Saturn mağazalarının adreslerine www.saturn.com.tr sitesinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT