Saturn‘de Smackdown Heyecanı Yaşanacak

Alışveriş Alışveriş Saturn‘de Smackdown Heyecanı Yaşanacak

Tarihler: 14 Kasım 2010 Pazar ~ 14 Kasım 2010 Pazar

Firma: Saturn

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 14, 2010 ~ Kas 14, 2010

Kas, renk, atımlı müzik ve pirotekniğin bir karışımı olan WWE Smackdown Show yıldızları, Saturn’da oyun severleri büyülemeye hazırlanıyor. Smackdown’un en popüler isimlerinden Dolph Ziggler ve Kelly Kelly, 14 Kasım Pazar günü saat 14.30’da, Saturn’un ev sahipliğinde, Aral tarafından düzenlenecek imza gününde hayranları ile bir araya gelecek. 10-14 Kasım tarihleri arasında Saturn’a gelip Smackdown oyunu alan ilk 300 kişi, Dolph Ziggler ve Kelly Kelly’den imza alma şansını yakalayacak.

14 Kasım 2010 Pazar günü, saat 14.30’da Smackdown’un en önemli karakterlerinden Dolph Ziggler ve Kelly Kelly, Saturn’un ev sahipliğinde, Aral organizasyonuyla, Saturn’un Forum İstanbul’da bulunan mağazasında hayranları ile buluşarak, WWE Smackdown vs. Raw oyunlarını imzalayacak. Aynı günün akşamı Abdi İpekçi Arena’da düzenlenecek Smackdown Show’da da yer alacak olan Dolph Ziggler ve Kelly Kelly, akşam ile ilgili düşüncelerini katılımcılarla paylaşarak, rakipleri ile ilgili yorumlarda bulunacak.

Dolph Ziggler ve Kelly Kelly hayranları, 10-14 Kasım 2010 tarihleri arasında Saturn mağazasında satın alacakları her bir "Smackdown" oyunu ile, 14 Kasım 2010 günü saat 14:30`da Saturn’da düzenlenecek "Smackdownİmza Günü"ne bir adet katılım hakkı kazanacaklar.

Saturn’dan "Smackdown" oyunualan ilk 300 kişi, kahramanlardan imza alma şansını yakalarken, imza gününe çok sayıda oyunun takipçisi dahil olabilsin diye, herkes en fazla 2 adet oyun satın alabilecek. İmza günü boyunca Dolph Ziggler ve Kelly Kelly, Saturn müşterilerinin, satın aldıkları lisanslı oyunlarıimzalayacaklar.

Dolph Ziggler Kimdir?
Raw‘a girdiği ilk andan itibaren adını herkese duyuracağını açıklayan Dolph Ziggler, ilk maçından birkaç hafta sonra süper starların ve divaların soyunma odalarına girmekten çekinmeyip, kendisini bir şekilde herkese tanıtmıştır. Dikkat çekici sarı saçları, düzgün fiziği ve kendinden emin tavırlarıyla Ziggler, ne yaptığını bilen başarılı bir güreşçi sıfatını almıştır.

Dolph Ziggler, WWE seçimlerinden sonra mavi renk kıyafetler giymeye başlayarak ünvan arayışına girmiştir. Genç yıldız, 2010 yılının Ağustos ayında SmackDown danışmanı Vickie Guerrero‘nunda yardımıyla Kofi Kingston‘dan Kıtalararası Şampiyonluk ünvanını almıştır.

Kelly Kelly Kimdir?
Seyircilerle ilk kez 13 Haziran 2006’da buluşan Kelly Kelly, WWE’nin en genç Divası oldu. Etkileyici gülüşü ve pozitif enerjisi sayesinde tüm WWE Universe hayranlarınca sevilen bir isim haline gelmiştir. Kelly Kelly güzelliğinin yanı sıra, ringde de zorlu bir rakip olduğunu kanıtlamıştır.

İstanbul’un en teknolojik mağazası Saturn, teknolojinin her yüzü ile müşterilerini şaşırtmaya devam ediyor. Saturn, Smackdown’un en önemli karakterlerinden Dolph Ziggler&Kelly Kelly ile oyun severlerin buluşması için tüm İstanbullular’ı 14 Kasım 2010 Pazar günü, saat 14.30’da mağazasına davet ediyor.

“Yaşasın Cimrilik” sloganıyla hesabını bilen tüketicilerine seslenen Saturn, Türkiye ile birlikte toplam 14 ülkede 256 mağazasıyla teknoloji keyfini, yaşamın bir parçası haline getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT