Scrabble Original, Uno ve Magic&Ball ile Keyifli Yılbaşı

Alışveriş Alışveriş Scrabble Original, Uno ve Magic&Ball ile Keyifli Yılbaşı

Tarihler: 07 Aralık 2009 Pazartesi ~ 31 Aralık 2009 Perşembe

Firma: UNO ve Magic&Ball

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2009 ~ Ara 31, 2009
Yeni yıla sayılı günler kala, yılbaşını sevdikleriyle evde kutlamayı planlayanlar için Scrabble Original, UNO ve Magic 8 Ball eğlenceli oyun alternatifleri sunuyor.

Dünyanın bir numaralı kelime oyunu Scrabble Original ile hafızasına güvenenler kelime yarıştırarak puan toplayacak. Yılbaşı gecesinde zihinleri zorlayacak oyun, minimum 2 maksimum 4 oyuncu ile oynanabiliyor. Oyunun Scrabble Original, Scrabble Deluxe, Scrabble Scramble, Scrabble Cep Tipi, Scrabble Seyahat ve çocuklar için Scrabble Junior ve Scrabble Junior Disney olmak üzere birçok farklı çeşidi bulunuyor.

Sevdikleriyle doyasıya eğlenmek isteyenler için eğlenceli bir alternatif sunan UNO’da renkleri ve sayıları eşleştirerek en kısa sürede elindeki kartları bitiren oyuncu kazanıyor. Amaç, rakiplerin ceza almasını sağlayarak, oyunu ters yöne doğru çevirip, bir el bekleterek avantaj sağlamak ve o esnada taktikler geliştirip elindeki kartları bitirmek. Elinde bir tek kartı kalanlar UNO diye bağırmayı unutursa tekrar kart çekmek zorunda kalıyor. Evde veya istenilen her yerde oynanan oyun, eğlence ve heyecanı bir arada sunuyor. Oyunun UNO Kartlar’a ek olarak, özel skorbordlu kutusu ve kalemi ile UNO Deluxe, daha ciddi oyuncuların beğenisine sunulmuştur.

Yılbaşı gecesi için bir başka oyun alternatifi de Magic 8 Ball. Yeni yıldaki beklentiler ile ilgili sorulan soruların yanıtı, iyice çalkalayarak çevrilen Magic 8 Ball’un minik penceresinde görünüyor. 20 farklı cevap alternatifi ile karar verme anlarını eğlenceli bir şekilde kolaylaştıran Magic 8 Ball, herkesin en yakın arkadaşı olacak. Tek yapmanız gereken sorunuzu sormak, Magic 8 Ball’u sallamak ve ters çevirip verdiği cevaba bakmak.

Scrabble Original, UNO ve Magic 8 Ball keyifli vakit geçirmek isteyen 7’den 77’ye herkesin vazgeçilmez eğlencesi olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT