Seat-A-Kid ile Tuvalet Eğitimi Artık Çok Kolay

Alışveriş Alışveriş Seat-A-Kid ile Tuvalet Eğitimi Artık Çok Kolay

Tarihler: 16 Ekim 2006 Pazartesi ~ 17 Ekim 2006 Salı

Firma: Seat-A-Kid

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2006 ~ Eki 17, 2006
Seat-A-Kid ile tuvalet eğitimi artık çok kolay
Kış gelmeden çocuğunuzun tuvalet eğitimini tamamlayın

Seat-A-Kid ile çocukların tuvalet alışkanlığı kazanması bugüne dek hiç olmadığı kadar kolaylaşıyor. Minik afacanların tuvalete rahatlıkla oturabilmesi için özel olarak tasarlanan Seat-A-Kid hemen hemen tüm tuvaletlerde kullanılabiliyor. Üstelik Seat-A-Kid’den hem lazımlık hem de tuvalet adaptörü olarak yararlanabiliyorsunuz. Unutmayın, kış aylarına girmeden çocuklarının tuvalet eğitimini tamamlayan anne babalar yılın en soğuk dönemlerini daha sorunsuz geçiriyorlar.

Çocuklarına tuvalet alışkanlığı kazandırmak anne babaların her zaman en büyük sorunlarından biri olmuştur. Fakat hem lazımlık hem de tuvalet adaptörü olarak kullanılabilmesiyle büyük bir yenilik sunan Seat-A-Kid sayesinde bu sorun artık tarihe karışıyor. Türkiye distribütörlüğü DKare tarafından yürütülen Litaf firmasının ürettiği Seat-A-Kid ile minik afacanlar hızla tuvalet alışkanlığı kazanıyorlar. Gerektiğinde lazımlık olarak yararlanılabilen Seat-A-Kid, aynı zamanda tuvaletin üzerine yerleştirebileceğiniz bir tuvalet sandalyesi gibi de kullanılabiliyor.

Seat-A-Kid son derece pratik yapısıyla kolaylık ve hijyen sağlayan mükemmel bir ürün. Üstelik son derece de sağlam. Hijyenik olmayan ortamlarda çocuğunuzun mikroplardan uzak durmasına yardımcı olan Seat-A-Kid, bu özelliğiyle çocuğunuzu her yere kolaylıkla götürebilmenizi mümkün kılıyor. Oturarak kullanılan tuvaletlerin hemen hemen tümüyle uyumlu olarak üretilen Seat-A-Kid, çocukların alt bezinden tuvalete geçişlerini hızlandırıyor. Aynı zamanda de minik afacanların hızla temizlik alışkanlığı edinmesini sağlıyor. Seat-A-Kid’in en önemli özelliklerinden birisi ise basamaklı bir tuvalet adaptörüne dönüşebilmesi. Böylece çocuklar Seat-A-Kid’i kullanmayı bir oyun olarak görüyor ve daha erken yaşlardan itibaren tuvalete oturma alışkanlığı kazanıyorlar.

Seat-A-Kid çocuk ve bebek ürünleri satan tüm seçkin mağazalardan 69 YTL’den temin edilebiliyor. Seat-A-Kid’in yanı sıra DKare tarafından sunulan diğer ürünler hakkında ayrıntılı bilgiyi www.dkare.com.tr adresinden edinilebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT