Seçimi Sen Yap, Aynı Pakette 2 Ayrı Lezzet

Alışveriş Alışveriş Seçimi Sen Yap, Aynı Pakette 2 Ayrı Lezzet

Tarihler: 13 Ocak 2012 Cuma ~ 13 Mart 2012 Salı

Firma: Vivident

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 13, 2012 ~ Mar 13, 2012

VİVİDENT UP2U

Aynı Paketteki 2 Ayrı Lezzetiyle, Seçimi Size Bırakan Yepyeni Bir Sakız

Hayatımıza bazen bizim tercihlerimiz, bazen de gereklilere göre karar verdiğimiz seçimlerimizle yön veririz. Denenmemiş yenilikçi ürünleriyle sakıza adını veren Vivident, Türkiye’de ilk kez, aynı pakette 2 ayrı lezzet sunarak, seçimi sadece size bırakan yepyeni bir sakız konsepti yarattı: Up2U

“Sana Kalmış. Seçimini Sen Yap!” anlamında kullanılan UP2U, Vivident’in yeni sakız konseptine ilham vererek, ürününün ismi oldu. Vivident UP2U iki farklı aromalı şerit sakız alternatifini 7+7 formatında, aynı paketin farklı tarafında sunarak hangi lezzeti seçeceğinizi size bırakıyor.

SEÇİMİ SEN YAP, AYNI PAKETTE 2 AYRI LEZZET

Lezzet seçiminizi gönlünüzce yapma özgürlüğü veren Vivident UP2U’nun dilediğiniz tatlarını tercih edeceğiniz iki farklı çeşidi var.

Gün içinde bazen ferahlık ve tazelenmeye, bazen de sizi büyüleyecek bir lezzet ile şımartılmaya ihtiyaç duyarsınız. Vivident Up2U Nane ve Çilek ile o anda hangisini tercih ediyorsanız istediğiniz lezzetin tadı damağınızda.

“Ben damla sakızından vazgeçemem ve ama bazen nane esintisini de hissetmek isterim” diyenlerdenseniz, Vivident Up2U Damla Sakızı ve Nane tam size göre.

Vivident Up2U lezzetlerinden aldığınız keyfi başkalarıyla da paylaşmak isteyebilirsiniz…(Ya da sadece bana kalsın da diyebilirsiniz! :)

Size Kalmış. Seçimini Siz Yapın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT