Seçkin Görünmek İsteyenler Bu Kış Çift Geyik Karaca Giyecek

Alışveriş Alışveriş Seçkin Görünmek İsteyenler Bu Kış Çift Geyik Karaca Giyecek

Tarihler: 27 Kasım 2006 Pazartesi ~ 30 Kasım 2006 Perşembe

Firma: Çift Geyik Karaca

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 27, 2006 ~ Kas 30, 2006

SEÇKİN GÖRÜNMEK İSTEYENLER BU KIŞ ÇİFT GEYİK KARACA GİYECEK.

Çift Geyik Karaca 2006-2007 Sonbahar/ Kış koleksiyonundaki deri ceket ve triko alternatifleri ile erkekleri bildik kalıplardan çıkartıyor. Kadın triko modellerinde ise kullandığı çeşitli materyaller ile koleksiyonu daha cazibeli kılıyor.

Tamamı İtalya’dan özel getirilen naturel elyaf iplikler kullanılarak üretilen trikolarda inci, taş ve deri motifleri, kadın triko koleksiyona bütünlük katıyor. Erkek koleksiyonunda özgür ve enerji dolu yaşam tarzını bir arada sunan Çift Geyik Karaca, derilerle birlikte kombine edilebilen kıyafetlerle hem gece hem de gündüz casual şıklık yaratıyor.

Göz kamaştırıcı ve iddialı tasarımları ile yeniliklerine devam eden Çift Geyik Karaca, kendine özgü tarzı ile modayı izleyen, farklılığını ortaya koymak isteyen herkese yepyeni seçenekler sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT