Selülitlerinizle Sonsuza Dek Vedalaşın!

Alışveriş Alışveriş Selülitlerinizle Sonsuza Dek Vedalaşın!

Tarihler: 10 Ağustos 2011 Çarşamba ~ 10 Eylül 2011 Cumartesi

Firma: Biorichi Anti-Selülit Kremi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 10, 2011 ~ Eyl 10, 2011

Yaşı ve kilosu ne olursa olsun pek çok kadının şikayetçi olduğu selülitler için artık bitkisel ve kalıcı bir çözüm var: Biorichi Anti-Selülit Kremi. Portakal kabuğu görünümünü ortadan kaldıran Biorichi Anti-Selülit Kremi, cildi hem sıkılaştırıyor hem de toksinlerden arınmasına yardımcı oluyor.

Biorichi Anti-Selülit Kremi’yle kadınların korkulu rüyası selülit artık sorun olmaktan çıkıyor. Kilolu ya da zayıf, kaç yaşında olursa olsun, pek çok kadının üstesinden gelmekte zorlandığı selülit sorununu tamamen ortadan kaldıran Biorichi Anti-Selülit Kremi, yüzeysel değil, derinlemesine kalıcı bir çözüm sunuyor.

İçeriğinde yer alan sarmaşık, ginkgo ve guarana özleriyle cildi sıkılaştıran Biorichi Anti-Selülit Kremi, özellikle basen ve bacaklardaki selülitlerin yok olmasını sağlayan özel bir ürün. Selülitlerin ciltte neden olduğu deformasyonun giderilmesini sağlayan bitkisel özleri sayesinde, portakal kabuğu görünümü de azalıyor ve sorunlu bölgelerin görüntüsü hızla düzeliyor.

Selülitli bölgelere masaj yapılarak kullanılan Biorichi Anti-Selülit Kremi, kan dolaşımını hızlandırarak antioksidan etki gösteriyor, bu sayede cilt toksinlerden de arınıyor. Tatil sezonunun başladığı bugünlerde, selülit sorunu nedeniyle bikini ya da mayo giymekten çekinen tüm kadınların kendilerine olan güvenlerini yeniden kazanmalarına yardımcı olan ürün, gücünü doğanın mucizesi bitkilerden alarak selülitsiz, parlak ve düz görünümlü cilt için gereken her şeyi sunuyor.

Türkiye’de Petra tarafından satışa sunulan Biorichi Anti-Selülit Kremi, 125 ml’lik ambalajlarda 51 TL’den satılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT