Seni Seviyorum Demenin En Çekici Yolu

Alışveriş Alışveriş Seni Seviyorum Demenin En Çekici Yolu

Tarihler: 02 Şubat 2010 Salı ~ 14 Şubat 2010 Pazar

Firma: Mendo’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2010 ~ Şub 14, 2010
Mendo’s’un 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel sunduğu çarpıcı modeller, sevgilinizle aşkınızı tazelemek için birebir

Sevgililer Günü’ne yaklaştığımız şu günlerde eminiz ki herkesin aklında “ne hediye alsam” sorusu var. İç giyim de hediye seçenekleri arasında sevgililer gününün anlamına yaraşırlığı bakımından mükemmel bir alternatif. Hem baylar hem de bayanlar partnerlerine şık bir iç giyim hediye ederek sevgililer gününde hoş bir sürpriz yapabilirler.

Mendo’s Mağazaları da renklerin cazibesinden ilham alarak oluşturduğu Sevgililer Günü’ne özel koleksiyonla, sevgilisine “iç dünyası”nı hediye etmeyi planlayanlara farklı ve özel seçenekler sunuyor. Olağanüstü çekici kadın ve erkek iç çamaşırı, gecelik ve pijama modelleri Calvin Klein, Maiden Form, Linclalor, Calze Levante, Luna di Seta, Selmark ve Susa gibi moda devlerinin etiketleriyle Mendo’s mağazalarında.

Siz de “seni seviyorum” demenin en çekici yoluyla sevgililer gününde sevgilinize sürpriz yapmak istiyorsanız, çok özel modeller Mendo’slarda sizi bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT