Sera’dan Yılbaşına Özel Püf Noktaları

Alışveriş Alışveriş Sera’dan Yılbaşına Özel Püf Noktaları

Tarihler: 26 Kasım 2010 Cuma ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Sera

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2010 ~ Ara 31, 2010

Mutfaklarda pratik çözümlerin adresi Sera, alüminyum folyoyla yılbaşına özel püf noktaları sunuyor. Modern hayatın vazgeçilmezleri arasına giren Sera Alüminyum Folyo’yla yılbaşında ister hindi ister tavuk pişirin, yakmadan, kurutmadan ve kirletmeden keyifle servis edin.

Gıdaların sıcak tutulmasından, pişirmede sağladığı kullanım kolaylığına, yanma ve kuruma riskini ortadan kaldırmasına kadar birçok faydayı bir arada sunan Sera Alüminyum Folyo, kalan yemeklerinizi de uzun süre muhafaza ediyor.

Yemekle ilgili her konuda pratik çözümler sunan Sera Alüminyum Folyo ile yemek yapmak da çok kolay. Sera Alüminyum Folyo, pişirilen gıdaların çabuk kızaran bölümlerini örterek yanmasını ve kurumasını engelliyor. Herkesi birer yemek ustasına çevirecek Sera Alüminyum Folyo’yla sofralar daha da zenginleşiyor. Mutfakta daha az zaman geçirmenizi sağlayan Sera Alüminyum Folyo’yla fırınınız daima temiz kalıyor, kokular birbirine karışmıyor ve etrafa yayılmıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT