Sevdiğiniz, Cacharel erkeği…

Alışveriş Alışveriş Sevdiğiniz, Cacharel erkeği…

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 14 Şubat 2009 Cumartesi

Firma: Cacharel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 14, 2009
Sevdiğiniz, Cacharel erkeği…
Kalite ve şıklıktan taviz vermeyen Cacharel, sevgililer gününde de birbirinden sofistike alternatifler sunuyor.
Şıklığın detaylar ve aksesuarlarda gizli olduğu Cacharel koleksiyonunda 200’e yakın parçadan oluşan modern, şehirli ve romantik Cacharel erkeğine özel hediye seçenekleri yer alıyor.

Sadece Cacharel’e özgü özel tasarım aksesuarlar
Cacharel’e özel olarak İtalya’nın Como şehrinde tasarlanıp üretilen kravatlar; mikro desenleri ve şık görüntüleriyle fark ediliyor. Sezon trendlerine uygun olarak tasarlanmış dar kravatlar; bordo, turuncu, somon ve ördek yeşili gibi iddialı renklerde sunuluyor.

Özellikle Cacharel Le grubu aksesuarlarda parlaklık ve sim iplik kullanımı dikkat çekiyor. Le grubundan seçilecek hediye ile sevgiler gününde erkeğe alternatif şık ve sofistike bir tarz da sunulabiliyor.
2008-09 kış koleysiyonu ile birlikte Cacharel, müşterilerine ilk defa el yapımı ayakkabılar da sunuyor. Usta İngiliz işçiliğinin fark edildiği bu özel tasarımlar oldukça iddialı.
Özel günlerin vazgeçilmez hediye seçeneklerinden kemer ve cüzdan setleri ise içlerindeki detaylarda kullanılan kırmızı renk ile Cacharel’e özgü bir detay oluşturuyor.
Cacharel, sezon sonuna kadar sürecek kampanyası ile müşterilerine sıra dışı bir imkan sunuyor. Kampanya kapsamında tüm Cacharel ürünlerinde % 50’ye varan indirim uygulanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT