Sevdiklerine Hayallerini Hediye Etmek İsteyenler İçin Tefal Hediye Kartı

Alışveriş Alışveriş Sevdiklerine Hayallerini Hediye Etmek İsteyenler İçin Tefal Hediye Kartı

Tarihler: 23 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 23 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Tefal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2011 ~ Haz 23, 2011

Özel günlerde ne hediye alacağım diye düşünmek yerine, Tefal hediye kartı ile sevdiklerinize hayallerini hediye edin!

Tefal, özel günlerinde yakınlarına en güzel hediyeleri vermek isteyenler için kişiye özel Tefal Hediye Kartı uygulamasını başlattı. Doğum günlerinden, evliliklere, yeni bir eve taşınanlardan, dünyaya yeni bir bebek getirenlere, en özel günlerin her biri için ayrı ayrı tasarlanan Tefal Hediye Kartları, Tefal Shop’larda...

Hediye almak isteyenler artık özel günlerde ne hediye alacağım diye düşünmek yerine, Tefal Shop’lara gelerek hediyesine uygun konseptteki Tefal Hediye Kartı’na kişinin ismini yazdırarak bastırabilir, diledikleri miktarda para yükletip, bu özel kartlarını sevdiklerine hediye edebilecekler. Kartı hediye edecekleri kişiler de Tefal Hediye Kart’ları ile diledikleri zaman, belirtilen Tefal mağazalarında karta yüklü tutarı özgürce kullanabilecekler.

Tefal’in özel günler için hazırladığı kişiye özel basılabilen ve tercih edilen hediye mesajına uygun; “Canım anneme”, “Seni seviyorum”, “Güle güle oturun”, “Mutlu yıllara”, “Mutluluklar”, “Hoş geldin bebek”, “İyi ki doğdun” ve “İyi günlere…” hediye kartları bu uygulamanın en ayrıcaklı özelliği.

Tefal Hediye Kartı ile sevdikleriniz hayallerindeki hediyeyi özgürce alsınlar, hediyenizi severek kullansınlar...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT