Sevdiklerinize en şık hediye Promise`den…

Alışveriş Alışveriş Sevdiklerinize en şık hediye Promise`den…

Tarihler: 11 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 17 Mayıs 2009 Pazar

Firma: Promise

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2009 ~ May 17, 2009
Sevdiklerinize en şık hediye Promise`den…
Sevdiklerinizi hatırlamak ve onlara özel olduklarını hissettirmek için özel günleri beklemeye gerek yok. Alternatif hediye düşünenler için Promise çakmakları şık hediye seçenekleri sunuyor.

Promise Çakmak; günlük kullanım modellerinden, çok şık ve zarif modellere kadar pek çok ürünü bünyesinde barındırıyor.

Evde, işte, kampta kısaca her ortamda kullanabileceğiniz çakmak modelleriyle Promise Çakmak her an hayatınızda bulunacak. İster sevdiklerinizle paylaştığınız bir mum ışığı, isterseniz şömine ya da kamp ateşi isterseniz sadece elinizde yaktığınız bir ışık ve alev kaynağı olarak Promise taşlı, rezistanslı, alevli geniş ürün seçenekleriyle her zaman yanınızda. Dokunmatik çakmaklar, masa çakmakları, puro ve pipo çakmakları, eskitilmiş modeller, erkeklere ve bayanlara özel şık kutulu çeşitli modellerle beğeninize sunuluyor.

Promise çakmaklarının seçkin modellerine tobacco shoplar, free shoplar, hediyelik eşya mağazaları, carrefour mağazalarından ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT