Sevenlere İndirim Hem de Aşk Şarkıları CD’si Hediye

Alışveriş Alışveriş Sevenlere İndirim Hem de Aşk Şarkıları CD’si Hediye

Tarihler: 09 Şubat 2012 Perşembe ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Ramsey

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2012 ~ Şub 14, 2012

Eşine veya sevgilisine Sevgililer Günü’nde hediye almak isteyen kadınları Ramsey Mağazaları’nda birbirinden şık ve farklı hediye alternatiflerinin yanı sıra bir de sürpriz bekliyor. Bu özel günde sevenlere %50 indirim fırsatı sunan Ramsey, ayrıca 11-14 Şubat tarihleri arasında 142 TL ve üstü alışveriş yapan müşterilerine 16 romantik aşk şarkısının olduğu, günün anlam ve önemini ifade eden özel Ramsey Aşk Şarkıları CD'si hediye ediyor

Erkek modası denildiğinde ilk akla gelen markalardan olan Ramsey, Sevgililer Günü’nde eşlerine ve sevgililerine ‘ne hediye alsam’ diyen tüm düşünceli kadınları mağazalarına bekliyor. Hediye seçiminde şıklık ve kaliteyi bir arada sunmak isteyenlere koleksiyonunun farklı tarzlara hitap eden 4 tema alternatifini sunan Ramsey, ayrıca güne özel %50 indirim ile de sevenleri mutlu ediyor.

Ramsey’den romantik aşk şarkıları
Sevgililer Günü’ne özel bir de sürpriz hediye hazırlayan Ramsey, 11-14 Şubat tarihleri arasında 142 TL ve üstü alışveriş yapan müşterilerine 16 romantik aşk şarkısından oluşan, günün anlam ve önemini ifade eden Ramsey Aşk Şarkıları CD'si hediye ediyor.

Her tarza uygun hediye alternatifleri
Hediye seçiminde en önemli unsurun hediye alınacak kişinin tarzı olacağını dikkate alan Ramsey, çeşitli tarzlara uygun ürün seçenekleri ile klasik ve spor tasarımlarını beğeniye sunuyor.

Klasik olmayı tercih edenler için Ramsey ile Ramsey Sartoria Koleksiyonu’ndan takım elbise ve ceketler, spor olmayı tercih edenler için Ramsey Sport’tan renkli sweatshirtler, kadife ve kendinden desenli pamuk kumaşlarla hazırlanan pantolonlar, yıkamalı gömlekler, kısa montlar, tarz, şık ve fit bir deneyim yaşamak isteyenler için ise OnyxRamsey Koleksiyonu’ndan slimfit gömlek ve ceketler, grafik desenli kravatlar, bu özel günde eşlerini düşünen ve modayı takip eden kadınları Ramsey mağazalarına bekliyor.

Ramsey Kış Koleksiyonu’na takım elbisenin yanı sıra ceket, pantolon, mont-kaban, gömlek ve triko ürün gruplarına özel tasarlanmış ayakkabı, çanta, cüzdan, kemer, çorap gibi ürünler de destek veriyor.

Ramsey’i takip etmek için;
www.ramsey.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT