Sevgi İle ‘Yoğrulmuş’ Kurabiyeler, Çörekler Profilo’dan!

Alışveriş Alışveriş Sevgi İle ‘Yoğrulmuş’ Kurabiyeler, Çörekler Profilo’dan!

Tarihler: 24 Ocak 2011 Pazartesi ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Profilo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2011 ~ Şub 14, 2011

Profilo’nun küçük ev aletleri ailesine katılan yepyeni iki mikser MK4610 ve MK4630 sevdikleriniz için yapacağınız kurabiyeleri, kek ve pastaları sizin yerinize çırpıyor, yoğuruyor size de yaptıklarınızı fırına atmak kalıyor!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, kullanımı ve temizlenmesi kolay, yepyeni küçük ev aletleri ile yaşama değer katmaya, hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Profilo’nun yepyeni iki mikseri, MK4610 ve MK4630 sevdiklerinize yapacağınız nefis kurabiyeleri, çörekleri, kekleri ve pastaları sizin yerinize sevgi ile “yoğuruyor”, bütün özel günlerinizde işleri kısa sürede halletmenize yardımcı oluyor.

Sevgililer gününde sevgilinize nefis bir pasta yapmak ister misiniz? Yarı yıl tatilinde evde kalan çocuklarınıza sabah ve akşamüzeri kahvaltılarında çörek ya da kek mi yapmak gerekiyor? Profilo’nun yeni mikserleri 180 W gücündeki MK4610 ya da 300 W gücündeki MK4630 emrinize amade...

5 farklı hız kademesi, turbo fonksiyonu, çok iyi sonuç veren 2 adet çırpma ucu ve 2 adet hamur yoğurma ayağı ile istediğiniz pasta, kek, kurabiye ya da çöreği tam kıvamında çırpıyor, yoğuruyor. Size de bir tek eserinizi fırına atmak kalıyor. Uçları kolayca çıkarmaya yarayan “eject” tuşu yardımıyla, mikserinizin parçalarını bulaşık makinesinde de attınız mı işler bitti demektir. MK4630, blender ayağı ile kullanılabilme imkanı ve döner kabı sayesinde rahat ve çok kolay bir kullanım sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT