Sevgi Zekası, tüm kitapçılarda

Alışveriş Alışveriş Sevgi Zekası, tüm kitapçılarda

Tarihler: 02 Haziran 2008 Pazartesi ~ 06 Haziran 2008 Cuma

Firma: Sevgi Zekası

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 2, 2008 ~ Haz 6, 2008
Hayatın anlamı sevgide saklıdır
Sevgi Zekası, tüm kitapçılarda
Sevgiyi anlamanın kitabı
Sevgi Zekası, tüm kitapçılarda
Sevgiyi keşfetme vakti
Sevgi Zekası, tüm kitapçılarda

Ünlü yazar Dr.Muhammed Bozdağ`ın merakla beklenen son kitabı "Sevgi Zekası", evrensel sevgiyi tüm yönleriyle anlatan ilk kitap olma niteliğinde...
İlk sayfadan itibaren okuyanı kavrayan kitap, çarpıcı bir ana fikre sahip. "Sizin bir kopyanız yok. Teksiniz, özelsiniz. Eşyanız dünyada çürüyecek; sonsuzluğa sadece sevgilerinizle yoğrulmuş iyilikleriniz gidecek."

"Şu anda siz kimleri seviyorsunuz?" "Şu anda sizi kimler seviyor?" "Kimler için çok değerlisiniz?" "Kimler sizin için çok değerli?" sorularının yanıtlarını merak ediyorsanız, hepsinin cevabı Sevgi Zekası`nda…
Akıcı dili, çarpıcı saptamalarıyla, sevgi üstüne unuttuğumuz gerçekleri bulmamızı sağlayan "Sevgi Zekası", gerçek başarıyı, hayatta "huzur" ve ilişkilerde "denge" olarak tanımlıyor. Sevginin acıyı bile tatlandırdığını, nefretin zevkleri bile acılaştırdığını anlatan kitapta, günlük hayat koşturmacasında kaçırdığınız bir sürü detayı hatırlayıp, evrensel sevgiyi yeniden ve daha güçlü olarak yakalama fırsatı bulacaksınız.

Yakamoz Yayınları’ndan çıkan Sevgi Zekası, kalbinizdeki gizli değeri keşfedip geliştirmenize yardım etmek için, şimdi kitapçınızda. 320 sayfalık kitap, 10 YTL.
www.yakamozyayinlari.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT