Sevgililer 14 Şubat´ta Bellona´da Buluşuyor

Alışveriş Alışveriş Sevgililer 14 Şubat´ta Bellona´da Buluşuyor

Tarihler: 08 Şubat 2011 Salı ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Bellona

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 8, 2011 ~ Şub 14, 2011

Bellona’nın çok özel renk ve desenleriyle sunduğu Sevgililer Günü’ne yönelik tasarladığı yeni koleksiyonu Rosalinda, Pink Rose, Valentine ve Rosales sevenlerin kalbinde yeni bir yer açıyor.

Modern ve şık tasarımları ile ev modasının öncülüğünü üstlenen Bellona’dan, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hediye alternatifleri, yeni nevresim ve uyku seti koleksiyonu ile sunuluyor. Bu özel günde sevgilisinin kalbini fethetmek isteyenlere özel tasarlanan Rosalinda, Pink Rose, Valentine ve Rosales nevresim takımları, renkleri ve desenleriyle dikkat çekiyor.

Koleksiyonda kullanılan renkler, sevenlerin kalbine dokunuyor. Rosalinda ve Pink Rose nevresim takımları; zarafetin, romantizmin ve saf sevginin sembolü olan pembeden, aşkın rengi kırmızıya kadar sahip olduğu tüm renk ve desenleri içeriyor.

Bellona’nın bu yıl Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmayı amaçladığı bu romantik tasarımları ve tüm hediye alternatifleri, sevdiklerinin kalbini yeniden kazanmak isteyenleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT