Sevgililer Günü için sevgilinize Cam-ı Gönül’den bir hediye yapın

Alışveriş Alışveriş Sevgililer Günü için sevgilinize Cam-ı Gönül’den bir hediye yapın

Tarihler: 07 Şubat 2006 Salı ~ 12 Şubat 2006 Pazar

Firma: Cam Ocağı Vakfı

Adres: Cam Ocağı Vakfı Öğümce, Cam Okulu Durağı, Beykoz İstanbul Beykoz İstanbul

Telefon: 216-433 36 93

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2006 ~ Şub 12, 2006
Sevgililer Günü için sevgilinize Cam-ı Gönül’den bir hediye yapın

Türkiye’nin ilk ve tek cam okulu olan Cam Ocağı, Sevgililer Günü için özel bir projeye imza atiyor. Cam Ocağı’nı sevgilisiyle birlikte veya yalnız ziyaret edenler, sevgilisine kendi elleriyle kalp şeklinde boncuk yapabilecek, füzyon tekniği ile 3 farklı boyutlarda kalpli aksesuarlar hazırlayabilecek veya farklı cam tekniklerinin öğretildiği cam eğitim programlarından birini hediye edebilecek. 7-12 Şubat tarihleri arasında sürecek bu proje ile Cam Ocağı, sevgisini camı kullanarak ifade etmek isteyen herkese kapılarını açıyor.

Kurulduğu günden bu yana camı yakından tanımak isteyenleri farklı projelerle buluşturan cam Ocağı, Sevgililer Günü için özel ve kalıcı hediye arayanlara 3 farklı seçenek sunuyor. Cam Ocağı’nı ziyaret edenler, kendi elleriyle farklı renklerde kalp şeklinde boncuk hazirlayabilecekler. Cam ustasının yardımıyla, her biri için 25 YTL karşılığında hazırladığı boncuğu soğuduktan sonra takıya dönüştürebilecekler.

Sevgililer Günü için sunulan ikinci seçenek ise füzyon tekniğinin kullanılarak üç farklı boyutta cam tabakların yapılması. Ziyaretçiler, seçtikleri boyuttaki cam kalıbın üstüne farklı desen ve renkte kalp şeklini uygulayabilecekler. Hazırladıkları tabağı aynı gün cam fırınlarına pişmesi için bırakacak. Seçilen kalıp boyutuna göre fiyatları 25, 35 ve 45 YTL arasında değişen bu hediyeyi isteyen ertesi gün veya 14 Şubat tarihinde sevgilisine gönderebilecek.

Dileyenler ayrıca, cam üfleme, sıcak döküm, füzyon, kalıpla şekillendirme, alevle çalışma, boncuk yapımı tekniklerinin öğretildiği iki günlük veya iki haftalık yoğun eğitimlerden birini hediye edebilecekler.

Cam Ocağı Kurumsal İletişim Sorumlusu Eda Geven konuyla ilgili olarak şunları belirtti: “Sevgililer Günü için hazırladığımız bu proje ile katılımcıların camla tanışmasını sağlamayı ve camı kullanarak sevgisini en güzel şekilde ifade etmelerine yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Katılımcıların sevgilileri için düşündükleri hediyeyi kendi elleriyle hazırlaması da, hediyeyi özel ve anlamlı kılıyor.”

Cam Ocağı’nı ziyaret edenler, aynı zamanda dünyaca ünlü sanatçılar tarafından üretilen sıra dışı cam eserleri inceleyebiliyor, Cam Ocağı’nda yetişmiş tasarımcıların el yapımı ürünlerinin sergilendiği ve satışa sunulduğu mekanda alışveriş yapabiliyor ve Cam Ocağı’nın Riva deresi kıyısındaki keyifli mekanını gezerek farklı bir gün geçirebiliyorlar.

Cam Ocağı ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.camocagi.org adresinden veya 0.216.433 36 93 numaralı telefonlardan ulaşılabilirsiniz.





istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT