Sevgililer Günü`nde Eşinize Dyson Hediye Edin

Alışveriş Alışveriş Sevgililer Günü`nde Eşinize Dyson Hediye Edin

Tarihler: 13 Şubat 2006 Pazartesi ~ 15 Şubat 2006 Çarşamba

Firma: Dyson

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 13, 2006 ~ Şub 15, 2006
Hediyenizle Sevgilinize Temizlik Yaparken de Onun Yanınında Olduğunuzu Saf ve Temiz Aşkların rengi olan Beyaz Renkli Dyson ile Hissettirin!

Sevgililer Gününde Eşinize DYSON ile Zaman Hediye Edin...
Dyson Elektrikli Süpürgeleri ile Eşiniz Temizliği Yorulmadan Kısa Zamanda Bitirecek ve Böylece Size Daha Çok Zaman Ayırabilecek.

İngiltere, Avrupa, Amerika ve Australya’da en çok satılan elektrikli süpürge olan Dyson’da, toz torbası yerine patentli bir şeffaf hazne kullanılıyor. Makinanın gelişmiş siklon teknolojisi sayesinde, hava ile toz tamamen ayrıştırılıyor ve pislikler makinanın içine hapsediliyor.

Dyson elektirkli süpürgelerinden çıkan hava, motor öncesi ve sonrası iki ayrı filtre işleminden geçirildiği için, soluduğumuz havadan bile daha temiz.

Dyson’da kullanılan şeffaf hazne sayesinde, torba satın almak gerekmediği gibi, hazne, dolduğu zaman kullanıcı tarafından rahatlıkla boşaltılabiliyor.
Katlanabilir teleskop sistem sayesinde hem daha kolay taşınan, hem de daha az yer kaplayan Dyson’ın Emiş azaltma tetiği ile ince kilim ve perdelerin temizliği de kolaylıkla yapılabiliyor.

Yıl boyu alerjiye neden olan ve ev tozu akarları olarak adlandırılan mikroskobik hayvanların dışkıları, insanlarda alerjiye neden oluyor. Nem ile beslenen bu hayvanlara karşı su ile yapılan temizlik yeterli olmadığı gibi, çoğalmalarını da mümkün hale getiriyor. Dyson’da bulunan Hepa filtre; bakteri, virüs ve akar parçacıklarını yok ettiği için alerjisi olanların en büyük yardımcısı...

Dyson Sahibi Ünlüler ve Dyson Kullanılan Yerlerden Bazıları
Barbara Streisand, Blondie, Brooke Shields, Buckingham Palace, Carlos Santana, Carmen Electra, Cindy Crawford, Cynthia Nixon, Dalai Lama, David Copperfield, Demi Moore, Elton John, Halle Berry, Hillary Swank, Jamie Lee Curtis, Jeremy Irons

SATIŞ NOKTALARI ve FİYATLAR
Dyson elektrikli süpürgeleri tüm seçkin beyaz eşya mağazalarının yanı sıra EnPlus, Carrefour ve Teknosa mağazalarında satılmaktadır. Ayrıca web üzerindeki çeşitli alışveriş sitelerinden de (www.hepsiburada.com, www.estore.com, www.deppo.com , www.bascuda.com ) Dyson marka elektrikli süpürge satın almak mümkün.
Dyson DC08T Alergy modeli peşin fiyatı 1.020 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT