Sevgililer Günü`nde Sevdiğinize `Sesinizi` Hediye Edin!

Alışveriş Alışveriş Sevgililer Günü`nde Sevdiğinize `Sesinizi` Hediye Edin!

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Firma: JW (Jingle Works) Stüdyoları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 15, 2009
JW (Jingle Works) Music Stüdyoları’ndan Sevgililer Günü için EN FARKLI & EN ÖZEL Hediye Alternatifi…
SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE SEVDİĞİNİZE “SESİNİZİ” HEDİYE EDİN !
Kalplerdeki en sıcak duyguları,en güzel söz ve melodilerle hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline getiren müzik; bu yıl Sevgililer Günü hediyeniz olacak.

JW (Jingle Works) Stüdyoları’nde yapacağüınız bir kayıt ile aşkınızı bir CD’de sevdiğinize armağan edin;aşkınızı ölümsüz kılın….
Yaklaşan “Sevgililer Günü” için mağazalarda birbirinden farklı hediye alternatiflerini bulabileceğiniz vitrinler ve raflar hazırlanmaya başlandı bile. Bu kadar çok çeşit olması bier seçim yapmayı aslında o kadar da kolaylaştırmıyor.Çünkü birçok insan bu güzel günü karşısındakine kendini gerçekten de özel hissettirecek;farklı ve şaşırtıcı bir hediyeyle unutulmaz kılmak istiyor.

Yıllardır müziği bir yaşam tarzı olarak benimsemiş ve bu anlanda kariyer yapmış JW Stüdyoları’nın kurucusu ve yöneticisi Ceyda Pirali 2006 yılından bu yana Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak isteyenlere hoş ve şaşırtıcı bir hediye alternatifi sunuyor.

Yapmanız gereken tek şey aşkınızı sevdiğinize hangi şarkı veya şiir ile yeniden ifade etmek istediinize karar vermek.”Sizin şarkınız” veya “sizin şiiriniz” yine sizin sesinizle hayat bulacak ve sevdiğiniz kişiye bugüne kadar verilmiş en değerli armağan olacak.

En fazla bir saatinizi harcayarak Erenköy Bağdat Caddesi’nde bulunan JW Müzik Stüdyosunda yapacağınız bir kayıt, mix işleminden sonra CD’ye aktarılacak. Ve sevdiğinize “kendinizden bir hediye” veriyor olacaksınız.

Aşkınızı kendi seslendirdiğinmiz bir şarkı veya şiirle sevdiğinize bir CD’de sunduğunuzda ve onun gözlerindeki ışıltıyı gördüğünüzde;ne kadar doğru bir hediye seçimi yaptığınızı bir kez daha anlayacaksınız.

Ayrıntılı bilgi ve stüdyo rezervasyon için:
JW Music Production
Tel: 0216 355 14 50
www.jwproduction.net
info@jwproduction.net
Bağdat cad. Nihat Kızıltan Sk. Çağatay apt. 4/1 Erenkoy-Istanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT