Sevgililer Günü´nde Teknoloji Aşıkları Birbirine Blackberry Akıllı Telefon Hediye Ediyor

Alışveriş Alışveriş Sevgililer Günü´nde Teknoloji Aşıkları Birbirine Blackberry Akıllı Telefon Hediye Ediyor

Tarihler: 14 Şubat 2011 Pazartesi ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Blackberry

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2011 ~ Şub 14, 2011

14 Şubat Sevgililer Günü’nde her daim sevgililer birbirine Beyaz BlackBerry Torch 9800, BlackBerry Bold 9700 ve BlackBerry Curve 8520 hediye ediyor.

Sevgililer Günü’nde her sevgiliye uygun bir BlackBerry® akıllı telefon var. Şıklığından ödün vermeyen moda takipçisi sevgiliye Beyaz BlackBerry® Torch™ 9800, karizmatik sevgiliye BlackBerry® Bold™ 9700, yerinde duramayan genç sevgililere ise BlackBerry® Curve™ 8520.

Moda Takipçisi Sevgilinize Beyaz BlackBerry Torch 9800
Eşinize veya sevgilinize hem iş hem özel hayatında yanından ayırmayacağı karizmatik Beyaz BlackBerry Torch hediye ederek ona yılın her gününü 14 Şubat yapabilirsiniz. BlackBerry 6® İşletim Sistemi’nin (OS) yenilenmiş tasarımıyla öne çıkan, tam dokunmatik ekran ile QWERTY klavyesini tek cihazda bir araya getiren BlackBerry Torch sayesinde sevgiliniz BBM™ (BlackBerry® Messenger) üzerinden tatlı notlar, resimler ve sesli mesajlar gönderebilecek ve ayrıca BlackBerry App World™’ü kullanarak pek çok farklı uygulamayı anında yükleyebilecek.

Karizmatik Sevgilinize BlackBerry Bold 9700
Kendine has duruşu, hızı ve mükemmel işletim sistemi ile karizmatik eşinize veya sevgilinize ise BlackBerry Bold 9700 çok yakışacak. Koyu renkli kromaj çerçevesi, suni deri kaplı sırtı ile incelik ve zarafetini artıran BlackBerry Bold 9700 ince profili, hafifliği ve yumuşak hatları sevgilinize tek elle inanılmaz bir tutuş rahatlığı sağlayacak.

Genç Sevgililere BlackBerry Curve 8520
BlackBerry gençliğinin vazgeçilmez modeli olan BlackBerry Curve 8520 ise kendini her zaman genç hissedenlere uygun fiyatlara sınırsız eğlence imkanı sunuyor.

Sevgililer Günü’nde sevgilinize veya eşinize BlackBerry akıllı telefon hediye ederek her an, her yerde sevdikleriyle iletişim halinde olmasını sağlayabilirsiniz. Sevgiliniz, hediye edeceğiniz BlackBerry akıllı telefon ile e-postalarına anında erişebilir, BlackBerry Messenger ile ücretsiz mesajlaşabilir, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya ağlarını kullanarak fotoğraf yükleyip durum güncellemesi yapabilir ve aynı zamanda BlackBerry App World ile binlerce uygulamaya anında ulaşabilir.

Bu Sevgililer Günü’nde de BlackBerry akıllı telefonunuz ile sevdiğinizle iletişim halinde kalın ve özel dakikalar paylaşın. BlackBerry akıllı telefonlar hakkında daha fazla bilgi için www.blackberry.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT