Sevgililer Günü’nde Kendi Yaptığın Hediyeler İle Sevgini Anlat!

Alışveriş Alışveriş Sevgililer Günü’nde Kendi Yaptığın Hediyeler İle Sevgini Anlat!

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 14 Şubat 2008 Perşembe

Firma: Miller

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 14, 2008
Sevgililer Günü’nde Kendi Yaptığın Hediyeler İle Sevgini Anlat!
Miller 6’lı paketlerindeki origamiler ile sıradışı hediyeler hazırlayarak sevginizi anlatın!
Miller, Sevgililer Günü’ne özel hem sıradanlıktan uzak hem de hayatı kolaylaştıran alternatifler hazırladı. Bu yıl, sevgini anlatmanın en farklı ve eğlenceli alternatifleri Miller 6’lı paketlerinde…

Sevgilisinin kalbine ulaşmak isteyenler, Miller 6’lı paketlerinden birini aldıklarında, hem bu doyumsuz lezzeti paylaşabilecekler, hem de paketlerden çıkan origamiler ile aşklarını anlatacaklar.
Sevgiline hediye almayı unuttuysan üzülme! Miller 6’lı paketlerinde yer alan renkli kağıtlardan birini, yine pakette yer alan açıklamaya uygun şekilde katla, sevdiğine kendi elinle yaptığın çiçeği sun.

Ya da, “Hayatta hiç bir güç bana çiçek verdiremez, zaten demode” diyorsan sevdiğinin avucuna ellerinle yaptığın sevimli köpeği bırak, “sana hediye alamasam da, seni bunun gibi seviyorum” de! Ellerinle yaptığın hediyeni, Miller eşliğinde sevgiline sun.

“Peki ya Sevgililer Günü’nü unutursan?
Miller, Facebook’da Sevgililer Günü’ne özel, olarak tüm sevdiklerini seni oylamaları için davet edebileceğin çok eğlenceli bir uygulama hazırladı. Uygulamayı yükleyen kullanıcılar, eğer Sevgililer Günü’nü unutsaydı ne yaparak kendisini sevgilisine affettireceğini yazıyor, Romeo mu Juliet mi, yoksa “eşek” mi olduklarını keşfediyor! Ayrıca uygulamada farklı origami teknikleri seni bekliyor.
Facebook’da, Sevgililer Günü gelmeden Miller için hazırlanan uygulamayı yükle,‘Eğer 14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutsaydın ne yaparak kendini sevgiline affettirebilirdin?’sorusunun cevabını yaz ve “seni nasıl tanıyorlarmış?” öğren.

Facebook Sevgililer günü oyunu için; http://apps.facebook.com/millersevgililergunu
Sevgililer Günü’nde Miller ile hem eğlen, hem eğlendir!
The Miller Way
www.miller.com.tr


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT