Sevgililer Günü’nde Profilo Alişveriş Merkezi’nde Aşk Başkadir!

Alışveriş Alışveriş Sevgililer Günü’nde Profilo Alişveriş Merkezi’nde Aşk Başkadir!

Tarihler: 11 Şubat 2012 Cumartesi ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Profilo Alişveriş Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2012 ~ Şub 14, 2012

Kalbi sevgilisi için çarpanlar, ona şık bir hediye sunmak isteyenler… Her zevke hitap eden mağazaları bir arada bulabileceğiniz Profilo Alışveriş Merkezi’nde keyifli bir alışveriş sizi bekliyor. Alışveriş yaparken Sevgililer Günü’ne özel olarak düzenlenen etkinlikleri sakın kaçırmayın…

11-14 Şubat tarihleri arasında Teknosa Extra’nın katkılarıyla sevgililer profesyonel fotoğrafçılar ile hatıra fotoğrafı çektirebilecekler. Sevgililer ve birbirini seven herkes için tasarlanan özel fotoğraf standında çektirdiğiniz fotoğrafları anında teslim alabilirsiniz.

Dünya Sihirbazlar Birliği tarafından daha önce David Copperfield, Criss Angel gibi dünyaca ünlü isimlere verilmiş, sihir dünyasının Oscar’ı olan Merlin Ödülü’ne layık görülen Doruk Ülger, 11 Şubat Cumartesi tüm gün Profilo AVM’de sevgililer için etkileyici ve interaktif illüzyon gösterileri yapacak.

Aşkın tutku dolu dansı Tango Gösterisi, Tolgahan Dans Okulu tarafından 12 Şubat Pazar günü saat 16:00’da Amazon Bistro Dans Pisti’nde Profilo AVM ziyaretçilerine büyüleyici anlar yaşatacak.

Dünya’nın en büyük aşıkları Romeo ve Juliet, Profilo AVM ziyaretçilerine 14 Şubat Salı gün boyu süpriz hediyeler dağıtacaklar. Ayrıca, Sevgililer Günü Triosu aşk şarkıları ile ziyaretçilere keyifli anlar yaşatacak.

Sürprizlerle dolu Profilo AVM’deki tüm Sevgililer Günü etkinliklerine davetlisiniz.

Aşk kokan dekorasyonu ile yaratacağı romantik atmosferde, hediyelik eşyadan aksesuara, kozmetikten tekstile sayısız alternatifi aynı çatı altında bulunduran Profilo Alışveriş Merkezi, konuklarına aşkın tüm renklerini taşıyan bir şölen sunmanın yanı sıra birbirinden seçkin mağazalarıyla Sevgililer Günü’ne özel indirimler, kampanyalar, uzun vadeli taksit oranları ve hediye çeki uygulamaları ile İstanbul’un kalbinde avantajlı alışverişin adresi olmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT