Sevgililer Günü’nde Sevginizi Anlatacak Yüzlerce Seçenek Masko’da

Alışveriş Alışveriş Sevgililer Günü’nde Sevginizi Anlatacak Yüzlerce Seçenek Masko’da

Tarihler: 01 Şubat 2012 Çarşamba ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Masko

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2012 ~ Şub 14, 2012

Perakende mobilyacılıkta ihracat üssü olan MASKO Mobilya Kenti, Sevgililer Günü’nde de sevdiklerine unutulmaz hediyeler vermek isteyenleri İkitelli’ye bekliyor. Sevgiler Günü’ne özel kalpli desenlerdeki tasarımlar, sevginin rengi “kırmızıda” MASKO’da buluşuyor… Bu özel günde özel bir hediye düşünüyorsanız geniş ürün yelpazesi ile farklı zevklere hitap eden hediye seçenekleri için MASKO doğru bir adres…

Sevgiler Günü’nde eşinizle evinizi yenilemek, sevgilinizle yuvanızı kurmak ya da ona çok özel ve kalıcı bir hediye seçeneği alabilmeniz için dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, onlarca ürün grubu ve birbirinden şık dekorasyon alternatifleri ile size kolaylık tanıyor. Yaşam alanlarına 2012’de yeni renkler katarak; aksesuar, ev tekstili, beyaz eşya ve mobilya seçenekleri ile her bütçeye uygun seçenekler oluşturan MASKO, Sevgiler Günü’ne özel farklı konseptleriyle size rüya gibi ürünler sunuyor.

MASKO Mobilya Kenti, Sevgiler Günü’ne evlerini yenilemiş olarak girmek isteyenler için özel olarak tasarladığı birbirinden renkli, sıcak, şık, modern, klasik, dömiklasik oda takımları, kullanışlı modüler parçalar, TV üniteleri, sürgülü dolap sistemleri, kitaplıklar, ofis mobilyaları, ev tekstil ürünleri ve daha fazlası ile ev ve ofislere heyecan katıyor.

Sevdiklerine “sevgiyi” anlatan bir hediye almak isteyenlere kampanyalı indirim ürünleri ile uygun fiyatlar da sunan MASKO Mobilya Kenti, 700’ü aşkın mağaza ve 500’den fazla markayı bir arada barındırarak seçim yapmanızı kolaylaştırıyor. Bu özel güne hazırlanmak için zaman avantajı ve bol seçeneği ile herkese hitap eden MASKO’ya mutlaka uğrayın…

Ev dekorasyonuna dair ihtiyaç duyulan her şeye ulaşılabilecek tek yer olan MASKO Mobilya Kenti hakkında www.masko.com.tr adresinden ya da 0212 675 00 12 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alınabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT