Sevgiliniz mi Yok? Üzülmeyin... Dermacare Sizin Yanınızda!

Alışveriş Alışveriş Sevgiliniz mi Yok? Üzülmeyin... Dermacare Sizin Yanınızda!

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 14 Şubat 2009 Cumartesi

Firma: Dermacare

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 14, 2009
SEVGİLİNİZ Mİ YOK? ÜZÜLMEYİN… DERMACARE SİZİN YANINIZDA!
14 Şubat Sevgililer Günü’nde Dermacare sizi düşünüyor ve 9-13 Şubat tarihleri arasında, teknolojinin estetiğe getirdiği son yenilik olan Jetpeel’in 80 TL değerindeki mini cilt bakımı uygulamasını tüm yalnızlara hediye ediyor.
Dermacare, kadınların 14 Şubat’ta da yanında! Şubat’ın iki haftasını hediye seçip kutlama planları yapanları izleyerek geçirmek istemeyenler Dermacare şubelerine uğrayıp, kendilerine bir armağan verebilir, güzelliklerine yatırım yapabilirler. 9-13 Şubat 2009 tarihleri arasında tüm Dermacare şubelerinde hediye edilecek 80 TL değerindeki mini Jetpeel bakımı; cildinize de moralinize de iyi gelecek.

Cilt bakımı ve tedavisinde yenilikçi ve oldukça etkili bir uygulama olan Jetpeel teknolojisi, kısa sürede sonuç vermesi, acısız, ağrısız ve kısa sürede olumlu sonuç vermesiyle klasik yöntemlerin yerini almaya başlıyor. Jetpeel, Dermacare Güzellik Merkezleri’nde “cilt detoksu, peeling, ciltte aşırı kuruluk, kırışıklıklar, iğnesiz mezoterapi, akne ve leke tedavileri” alanında kullanılıyor.
Not: Bakım hediyeleri Dermacare’in 5 şubesinin kapasitesiyle sınırlıdır.
Ayrıntılı bilgi için: www.dermacare.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT