Sevgilinize 14 Şubat´ın En Ateşli Öpücüğünü St.SIN Sonrası Verin

Alışveriş Alışveriş Sevgilinize 14 Şubat´ın En Ateşli Öpücüğünü St.SIN Sonrası Verin

Tarihler: 01 Şubat 2011 Salı ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: St.SIN

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2011 ~ Şub 14, 2011

Sevgililer için en özel gün 14 Şubat… Her şeyin kusursuz olması gerektiği günde başınıza gelebilecek en kötü durum senaryolarından biri ise ağzınızın kötü kokması. Bu istenmeyen durumla karşılaşmamak içinse artık bir çözüm var: ST.SIN…

Mucizevi formülü ile Türkiye’ye gelen ST.SIN, 14 Şubat’ı unutulmaz bir güne dönüştürmenize yardımcı olurken, sevgilinize vereceğiniz romantik öpücüğün de anahtarı oluyor.

Sevgililerin büyük heyecanla uyandığı, özel programların en ince ayrıntısına kadar haftalar öncesinden düşünüldüğü gündür Sevgililer Günü.

Her şeyi eksiksiz planladığınız bu özel günde, en can sıkıcı durum ise ağız kokusu gibi beklenmedik şeylerin olma ihtimalidir. Alkol, tütün, soğan ve sarımsak kokularını tamamen yok eden dünyadaki tek ürün ST.SIN, sevgilinizle geçireceğiniz harika bir günde bu tür ürünlerin yaratacağı ağız kokusunu dert etmenizi önlüyor. Ağızında yarattığı ferahlık ve yenilik hissi, sevgilinize vereceğiniz her öpücükte kendinizi güvenli hissetmenizi sağlıyor.

ST.SIN Ferahlığı 14 Şubat’ta Sizi de Sarsın
Sevgilinizle baş başa geçireceğiniz 14 Şubat’ta yiyeceğiniz yemeğin ya da içeceğiniz bir kadeh şarabın ağzınızda bıraktığı koku, sonrasında geçireceğiniz romantik anların pek de istemediğiniz şekilde yaşanmasına neden olabilir.

Ağız kokusuna karşı sakız, ağız kokusu giderici gibi geçici çözüm arayışlarına son veren ST.SIN; alkol, sigara, soğan ve sarımsak kokularını tamamen yok ediyor. Sevgilinizle baş başa geçireceğiniz anlarda bu ürünleri birlikte rahatça tüketebilmenizi sağlıyor.

Mucizevi ST.SIN 3 farklı ürün seçeneği ile satışa sunuluyor. Alkol kokusuna karşı etkili ST.SIN No:1 ve sigara kokusuna karşı etkili ST.SIN No:3 ürünleri 30 saniyede, soğan ve sarımsak kokularına etkili ST.SIN No:2 ise 30 dakika içerisinde ağız kokusunu ortadan kaldırıyor.

İsviçre, Almanya, İrlanda, İsveç, Kanada ve Hollanda’dan sonra 2011 yılı ile birlikte ABD ile eş zamanlı Türkiye pazarına giren ST.SIN ayrıca tamamen yüzde 100 doğal bir içeriğe sahip.

Sevgilinizle baş başa geçireceğiniz 14 Şubat’ı unutulmaz bir güne çevirmenize yardımcı olan ST.SIN ürünleri hakkında daha fazla bilgi www.st-sin.com.tr adresinden alınabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT