Sevgilinizi Accessorize ile Baştan Çıkartın…

Alışveriş Alışveriş Sevgilinizi Accessorize ile Baştan Çıkartın…

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 14 Şubat 2008 Perşembe

Firma: Accessorize

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 14, 2008
Sevgilinizi Accessorize ile Baştan Çıkartın…
Sevgiliniz ile yaşayacağınız en özel günlerden biri olan 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken Accessorize, yüzlerce hediye seçeneği ile size yardımcı oluyor.
Beylerin kalplerindeki kadına alabilecekleri hediye seçeneklerinin yanı sıra o gece sevgilisine daha da güzel görünmek isteyen bayanları küpeden kolyeye, gece çantasından iç çamaşırına kadar birçok ürün Accessorize Mağazaları’nda bekliyor.

Hediye Seçenekleri
Bu sezonun Acceesorize yüzü olan Heidi Klum imzalı “Heidi Çanta” siyah rengi ile geniş bir kullanım alanı sunarken uzun zincir sapı taşıma kolaylığı sağlıyor.
Accessorize gece çantası koleksiyonunda yer alan diğer modeller arasında, taş işlemeli ve kadife dokulu çantalarda gri ve siyah renk hakim. Işıltının hakim olduğu koleksiyonda; metalik malzemeler, taşlarla yapılmış süslemeler ve kristal dokunuşlar tasarımların ana noktalarını oluşturuyor.
70’li yılların otantik görüntüsünü geri getiren geniş kenarlı şapkalar, Pop çağın başlangıcı sayılan 90’lardan kalın örme şapkalar, soğuk kış günleri sevgilinizi ısıtacak rengarenk atkı, bere ve eldivenler Accessorize mağazalarında sizi bekliyor.

Geceye Hazırlanırken
Geceye hazırlanmak için takı koleksiyonunda bulunan ürünlerden seçeceğiniz ürünler ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.
Sofistike görünümlü iç çamaşırları, hem koyu renklerle hem de beyaz ve uçuk pembelerle takım yapabilme olanağı sağlıyor. Spor iç çamaşırları saten ve dantelli modeller ile kombinlenebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT