Sevgilinizi, akıllı cep telefonu Optimus 3D ile sevindirin

Alışveriş Alışveriş Sevgilinizi, akıllı cep telefonu Optimus 3D ile sevindirin

Tarihler: 01 Şubat 2012 Çarşamba ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: LG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2012 ~ Şub 14, 2012

Teknoloji öncüsü LG, Sevgililer Günü’nde de teknoloji tutkunlarını mutlu edecek oldukça çekici bir hediye alternatifi sunuyor. Çok fonksiyonlu ve yüksek performanslı LG Optimus 3D, akıllı telefon deneyimini yepyeni bir boyuta taşıyor. Ayıca fotoğraf ve videoları özel gözlük gerekmeksizin üç boyutlu olarak göstermesiyle de fark yaratıyor.

Mobil iletişim sektörünün lideri ve teknoloji öncüsü LG, 14 Şubat’ta teknoloji tutkunu sevdikleriniz için yine oldukça cazip bir hediye seçeneği ile sizlerle. Teknoloji ve eğlenceyi bir telefonda birleştirmeyi başaran LG, Optimus 3D ile akıllı telefonlar arasında fark yaratıyor. İkinci nesil çift çekirdekli işlemciye sahip akıllı telefon LG Optimus 3D, teknoloji severlerin gözdesi olacak. LG Optimus 3D, çift çekirdeği sayesinde aynı anda birden fazla işlemi yürütürken, yüksek performansını sürdürüyor.

3 boyutun işlevselliğini günlük hayatın her anına taşıyan LG Optimus 3D’nin en büyük özelliklerinden biri de özel gözlüklere gerek duyulmadan fotoğraf ve video kaydedilip anında üç boyutlu olarak izlenebiliyor olması. Üstelik çekilen fotoğraf ve görüntüler video dengeleme teknolojisi ve kayıt esnasındaki sarsıntıları otomatik olarak düzelten gerçek zamanlı yanlış hiza düzeltme algoritması sayesinde üstün kaliteye sahip oluyor. LG Optimus 3D’nin sunduğu özel yazılım ise 2 boyutlu fotoğraf ve video içeriklerinin 3 boyutluya gerçek zamanlı dönüştürülebilmesine olanak tanıyor.

LG Optimus 3D aynı zamanda stereoskopik 3D oyunlar ile mobil eğlencede yeni bir çağ açıyor. Yeni LG Optimus 3D, dünyanın lider mobil video oyun geliştiricilerinden Gameloft işbirliğinde, Lets Golf 2, Nova, Asphalt 6 adlı 3 Stereoskopik 3D (S-3D) oyunu tam sürüm olarak Türkiye’deki kullanıcıların beğenisine sunuyor.

4.3 inc büyüklüğünde ekrana ve 8 GB’lık hafızaya sahip Optimus 3D, Android 2.3 işletim sistemiyle çalışıyor. 5’er megapiksellik iki kamerası bulunan telefon, 3G’de 9 saatlik konuşma süresine sahip.

Bir cep telefonunda beklenen tüm fonksiyonları sunmasının yanında stereoskopik 3D oyunlar ile de mobil eğlencede farkını ortaya koyan LG Optimus 3D, bu Sevgililer Günü’nde teknoloji severler için en güzel hediye seçeneklerinden biri olacak…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT