Sevgilinizi LG Ürünleriyle Şımartın

Alışveriş Alışveriş Sevgilinizi LG Ürünleriyle Şımartın

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Firma: LG

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 15, 2009
SEVGİLİNİZİ LG ÜRÜNLERİYLE ŞIMARTIN
14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken, sevgisini en güzel ifade edecek hediyede karar kılmakta zorlananlar için, LG Electronics birbirinden eşsiz hediye seçenekleri sunuyor.

Çok geniş ürün yelpazesiyle hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren, dünya çapında bir teknoloji ve tasarım lideri olan LG Electronics, Sevgililer Günü’nde de sevgilileri unutmuyor ve herkesin tarz ve ilgi alanına uygun, değişik seçenekler sunuyor.
Üstün teknolojik özellikleri küçücük gövdesinde birleştiren LG X110 Netbook ve alışılagelmişin dışında süper ince silüeti, baştan çıkarıcı görünümüyle LG6100 Scarlet LCD TV, sevgiliniz için LG’nin sunduğu çok özel seçeneklerden sadece ikisi.

Teknoloji harikası LG X110 Netbook
LG Electronics tarafından üretilen ve telekomünikasyon alanında bir devrim sayılabilecek LG X110 Netbook ile hem sevgilinize olan duygularınızı en iyi şekilde ifade etmiş olursunuz hem de onunla her an iletişim kurabilirsiniz.
LG X110 Netbook, anında mesajlaşma, e-posta veya sosyal ağ donatıları aracılığıyla kullanıcıların sevdikleriyle her zaman bağlantı halinde olmasını sağlıyor. Makul fiyatı, el çantasına bile sığacak kadar küçük boyutları, modern ve şık tasarımı gibi ilgi çekici özelliklerin yanı sıra, LG X110, 3G HSPA bağlanabilirlik opsiyonu ve 80GB veya 160 GB Sabit Diskli Sürücüsüyle yüksek depolama kapasitesi de sunuyor. Siyah, beyaz ve pembe olmak üzere 3 renk seçeneği bulunan LG X110 ile sevgilinizin tarzına uygun olanı seçme şansınız da olacak.

Baştan çıkarıcı LG6100 Scarlet LCD TV
LG Electronics’in ürettiği LG6100 Scarlet LCD TV, çarpıcı, ince silüetiyle Sevgililer Günü’nde sevgilinizi baştan çıkaracak en iyi hediye alternatiflerinden biri.
LG6100, şık tasarımı, akıllı teknolojisi ve izleyicilerle duygusal bağ kurma amacıyla tasarlanan özellikleriyle bir moda ikonu haline gelen LG Scarlet’in daha ince versiyonu. Usta ve yenilikçi özellikleri ve eşsiz tasarımıyla LG 6100, sizi ve sevgilinizi bir hayal dünyasına çekerek, mükemmel bir seyir deneyimi yaşatacak.
Ürün fiyatları:
LGX110 Netbook: 479 Dolar + KDV
Scarlet 6100 LCD TV: 42 inç 2999 TL


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT