Sevgilinizin Hakettiği Özel Tasarım: Edox Royal Lady

Alışveriş Alışveriş Sevgilinizin Hakettiği Özel Tasarım: Edox Royal Lady

Tarihler: 16 Ocak 2012 Pazartesi ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Edox

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2012 ~ Şub 14, 2012

Bileğinde ölümsüzlüğü ve aşkı taşımak isteyen bayanlar için !!!

Bu 14 Şubat'ta sevdiklerinin kendisini çok özel hissetmelerini sağlamak isteyenler "ölümsüzlüğün" 60 taşını tercih ediyor.

Dünyanın en saygın saat üreticilerinden Edox'un bayanlara özel olarak tasarladığı Royal Lady pırlantalı serisi ile sizde sevdiklerinize sevgililer gününde ruhunda aşk olan bir hediye verin.

İsviçre saatinin üstün teknolojisiyle pırlantanın ölümsüz ışıltısını sportif bir dizayn ile birleştiren Royal Lady koleksiyonu bileğinde "ölümsüzlüğü" taşımak isteyen kadınlara hitap ediyor.

Beyaz kauçuk kordon saflık ve duruluğu, sedefli inci rengi kadran masumiyeti temsil ederken paslanmaz çelik kasa ve bezele uygulanan mavi PVD kaplama, üzerinde mavinin asaleti ve roma rakamı ile yerleştirilmiş ölümsüzlüğün sembolü 60 adet pırlanta taşlarıyla zamanı keyfin ve kalitenin birleştiği bir boyuta taşıyor.

Royal Lady koleksiyonunun teknik özellikleri böyle. Ancak bu saatin bir başka boyuta geçen duygusal bir özelliği de var. Edox'un yaratıcısı Christian Rüfli-Flury'nin tasarladığı ilk saatin günümüze yansımasıdır Royal Lady...

Edox, vazgeçilmezdir çünkü ruhunda aşk vardır. 1883 yılında tarihin en büyük saat ustası Christian Rüfli-Flury'nin karısı Eva-Maria'ya verdiği 25. doğum günü hediyesidir Edox...

Edox demek zaten Yunan tanrılarının dilinde "saat" demektir... İşte tam da bu yüzden 125 yıldır saatin vazgeçilmezi Edox'tur...

FİYATI : PIRLANTALI ROYAL LADY 3800 İSVİÇRE FRANGI .(CHF)

www.meysaat.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT